Ανακοίνωση του ΑΟ Καρυάς με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν 2018-2019

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Ανακοίνωση με αφορμή  την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν 2018-2019.

Το περσινό καλοκαίρι μια παρέα παλιών συμπαικτών και πάνω από όλα φίλων,αποφασίσαμε με μια-δύο προσθήκες ν αναλάβουμε τα ηνία του Αθλητικού Ομίλου Καρυας. Μιας ομάδας που έχουμε υπηρετήσει με ήθος και αξίες από το 1995!

  Μέσα σ ενα μήνα χτίσαμε μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητικό team.

Στόχος μας η αξιοπρεπή παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το ευ αγωνίζεσθαι και η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα επέτρεπε σε όλους( Διοίκηση,παίχτες,προπονητικό team, φιλάθλους), την υπέρτατη χαρά που μόνο ο αθλητισμός μπορεί με μοναδικό τρόπο να προσφέρει,σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο,τοδιαιτητικοτρίο,καθώς και τους “αντίπαλους” φιλάθλους.

  Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα είμαστε βέβαιοι:  Ότι πετύχαμε τον στόχο μας! Κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα ο σεβασμός και η αναγνώριση  που βιώσαμε,σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνιστήκαμε.

Τι καλύτερο από το ν αναγνωρίζει την αξία σου και να σε σέβεται ο αντίπαλος που αντιμετωπίζεις;;;

   Οι εκδηλώσεις της ομάδας ήταν όλες οργανωμένες και τις χαρήκαμε,Διοίκηση,παίχτες,προπονητές και πάνω απ’όλα οι φίλαθλοι της ομάδος μας! Επίσης προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά  στους ανθρώπους του χωριού, με κοινωνικές επισκέψεις στα ΚΗΦΗ και τον παιδικό σταθμό,χοροεσπεριδες και συνεργασία με τον άλλο ενεργό Σύλλογο της Καρυας,τονμουσικοφιλολογικο όμιλο “Απόλλωνα”,τουρνουάπαλαιμάχων κ.α. δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ενα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, κατά την γνώμη μας!

  Αγωνιστικά ο πρώτος γύρος μας βρήκε με την μικρή συγκομιδή των 17 βαθμών, αλλά στο δεύτερο γύρο πραγματικά η ομάδα άλλαξε πρόσωπο και όχι μόνο πήρε πολλές νίκες, αλλά αντιμετώπισε στα ίσια τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, με υψηλότερα μπάτζετ και πληρέστερο υλικό! Και όπου ηττηθήκαμε,αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Απέναντι σε ομάδες με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία και πολυπληθές φίλαθλο κοινό.

 

   Στο σημείο αυτό το Δ.Σ. του Α. Ο. Καρυας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς και το προπονητικό team για την αγωνιστική και αξιοπρεπή παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το φίλαθλο κόσμο που με την παρουσία του,ειδικά στους εντός έδρας αγώνες ενίσχυσε το ηθικό όλων μας και μας έδινε δύναμη για την συνέχεια. Την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την άριστη συνεργασία σε όποιο θέμα προέκυψε. Τους διαιτητές που μας σφυριξαν απρόσκοπτα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Τον Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τα ΜΜΕ,ηλεκτρονικά και έντυπα για την προβολή των όποιων ανακοινώσεων μας. Τέλος ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους χορηγούς μας που χωρίς την δική τους συμβολή,στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνει η Ελληνική κοινωνία,το όλο εγχείρημα θα ήταν ακατόρθωτο, 70 χορηγοί στο σύνολο! διαφημιστικές ταμπέλες,διαφημίσεις σε όλο το ρουχισμό και τις εμφανίσεις,μέχρι και χορηγία απο τους ομογενείς της Αυστραλίας,τα λένε όλα για την υπερπολυτιμη βοήθεια σας!

   Κλείνοντας να ευχηθούμε Υγεία και Καλό καλοκαίρι σε όλους και να μην ξεχνάμε οτι το ποδόσφαιρο,σε ερασιτεχνικό επίπεδο πρέπει να διακατέχεται αποαλληλοσεβασμό,αξίες,αρχές,φιλίες και πάνω απ’ όλα “είσοδο” νέων παιδιών σε κάτι τόσο υγιές και όμορφο,όπως ο αθλητισμός!

  Ελπίζουμε να προσθέσαμε κι εμείς ενα λιθαράκι στην καλυτέρευση του ερασιτεχνικού μας πρωταθλήματος.

 

     Ευχαριστούμε ειλικρινά!!!

 

            Με τιμή

                Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καρυας