Ανακοίνωση του Θρίαμβου Λούρου

Η διοίκηση του Θρίαμβου Λούρου μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας για την 3η αγωνιστική των «μπαράζ» ανόδου στην Γ’ Εθνική εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook

Ήττα στις καθυστερήσεις για την ομάδα μας στο εκτός έδρας ματς με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην αρτα στο 93 λεπτό . Σε ένα κακο και πολύ σκληρό παιχνίδι , όπου η ισοπαλία ήταν το ποιο δίκαιο σκορ.
Ο διαιτητής ανέχτηκε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων , εως αντιαθλητικό σε ορισμένες φάσεις , και ήταν πολύ κακος στον πειθαρχικό έλεγχο .
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επρεπε να παίζει με 10 από το πρωτο ημίχρονο , και στο 85 έρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον άλλοι δυο , στο πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Χριστογιαννη και την σύρραξη που ακολούθησε .
✌️χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος
⚽️πάμε να αποδείξουμε οτι δικαιούμαστε μια από τις 3 προνομιούχες θέσεις ανόδου στην Γ Εθνική . Fortsa thriamvara
Υ.γ Καταδικαζουμε την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο , από δήθεν παράγοντα παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ( και νυν προπονητή ακαδημιών ) που προπυλάκισε παίχτες στα αποδυτήρια .
Είναι ντροπη να συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο για μια ομάδα σαν εμάς που ποτε δεν προκάλεσε , και σε οποιο γήπεδο και να πάμε οι αντίπαλοι μας δίνουν συγχαρητήρια .
Αναμένουμε από την διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να καταδικάσει το γεγονός , γιατί με δικιά της ευθύνη βρεθηκε στον χώρο των αποδυτηρίων .
Ευχόμαστε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καλή ποδοσφαιρική συνέχεια στα μπαράζ