Ανακοίνωση του Κεραυνού Θεσπρωτικού

Το σωματείο του Α.Π.Σ Κεραυνού Θεσπρωτικού μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από την πειθαρχική επιτροπή για την ακύρωση αποτελέσματος και την αφαίρεση 3 βαθμών από τη συνολική βαθμολογία του στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας, γνωστοποιεί:
1.Η ποινή αφορούσε την λήξη της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή, η οποία βεβαιώνεται και υπογράφεται από γιατρό και ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Α.Ο. Παλαίρου.
2. Ο σύλλογος συνεχίζει την ενίσχυση του ροστερ της ομάδας για την παραμονή της στην κατηγορία. Η θέση του συλλόγου παραμένει ίδια όπως ακριβώς ορίζει η ιστορία της. Οι βαθμοί κατακτιούνται στον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και όχι στα χαρτιά με πρωταγωνιστές παράγοντες και δικηγόρους. Πλέον το σωματείο είναι υποχρεωμένο απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας, να προσφύγει στα ανώτατα δικαστήρια της Ε.Π.Ο για την αποκατάσταση της ποινής και την τιμωρία όλων των εμπλεκομένων. ΥΓ : Το Δ.Σ είναι υποχρεωμένο να μεταφέρει τα συγχαρητήρια προς τον πρόεδρο της Α.Ε.Ν Σαμψούντας κο Παπουγκιδη Τάσο, που παρά τις όποιες διαφωνίες στο μεταξύ μας παιχνίδι, απέδειξε πως πρέπει να διοικούνται οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι.
Εκ του Δ.Σ.