Ανακοίνωση του Τηλυκράτη Λευκάδας

Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη Λευκάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο κύριο Χαράλαμπο Καλό αλλά και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο για την ψήφιση του δικαίου αιτήματος μας που αφορά την παραχώρηση ορισμένου χρόνου 86 τετραγωνικών κάτω από τις κερκίδες του “ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” να σημειωθεί ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν ψήφισε αρνητικά την συγκεκριμένη πρόταση (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο) με συνολικό αποτέλεσμα 22 θετικές ψήφοι και 5 ψήφοι με αίτημα να συζητηθεί αργότερα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο τοπικό συμβούλιο Λευκάδας για την ομόφωνη θετική εισήγηση του.

Αυτή η ψηφοφορία μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια γιατί αναγνωρίστηκε η μεγάλη ανάγκη του σωματείου μας για μερική στέγαση των αναγκών του, κυρίως το ιστορικό αρχείο 96 ετών που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ιδιωτικές αποθήκες, και με τις δεκάδες μετακομίσεις έχει υποστεί μεγάλη φθορά και απώλειες. Ο χώρος που αποδόθηκε για ορισμένη χρονική διάρκεια ως χρήση θα κατασκευαστεί εξολοκλήρου με χρήματα του σωματείου χωρίς να επιβαρυνθεί ο δήμος ούτε ένα ευρώ. Έτσι για πρώτη φορά από την ανέγερση των κερκίδων (πάνω από 50 χρόνια, από γιαπί, θα γίνει ένας χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για τους Λευκαδίτες.

Εμείς σαν Δ.Σ. του Τηλυκράτη υποσχόμαστε ότι πολύ πιο γρήγορα από το χρονικό όριο που έχει θέσει το δημοτικό συμβούλιο να μετατρέψουμε έναν σκουπιδότοπο σε έναν χώρο όμορφο και λειτουργικό που εν μέρη θα εκθέτει και την ιστορία του γηπέδου αλλά και την αθλητική ιστορία της Λευκάδας.

Ευχόμαστε και στα υπόλοιπα σωματεία της Λευκάδας πολύ πριν την συμπλήρωση των 96 χρόνων ιστορίας, να βρεθεί μια αντάξια δημοτική αρχή που θα καλύψει και τις δικές τους ανάγκες.

Καλή Χρονιά.

Με τιμή το Δ.Σ του Α.Ο. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Υ.Σ. Στο φόντο, η σημαία του Τηλυκράτη του 1927 που φυλάσσεται στο ιστορικό μας αρχείο και η οποία κεντήθηκε από τις μητέρες των παικτών μας εκείνης της χρονιάς!