Ανανέωσε και ο Ντόκος με το Σούλι Παραμυθιάς

Την φανέλα του Σουλίου Παραμυθιάς θα φορά και την νέα σεζόν o αρχηγός των «πράσινων» Νίκος Ντόκος.

Συνεχίζεται εντατικά ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή του Σουλίου ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Μετά την χθεσινή συμφωνία με τους Ντούμα, Διαμάντη, Μπέλλο και Μπουκουβάλα σειρά πήρε πήρε σήμερα  ο Μr. Goal  του συλλόγου Νίκος Ντόκος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά.

Ο 28χρονος (30/1/90) επιθετικός επιστρέφει στην Γ Εθνική μετα από έναν χρόνο καθώς είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του  Θεσπρωτού την τετραετία 2013-17 πραγματοποιώντας 84 εμφανίσεις και σημειώνοντας 12 γκολ.
Ο Ντόκος ήταν ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές(ο άλλος είναι ο Ντούμας) που στην τελευταία παρουσία του Σουλίου Παραμυθιάς σε Εθνικές κατηγορίες είχε δώσει το «παρών » την σεζόν 2010-11 στην Δ΄ Εθνική ενώ στην ιδία κατηγορία έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια με τον Απόλλων Πάργας (2006-10).
Την φετινή χρονιά ο Ντόκος πέτυχε 27 γκολ σε 30 παιχνίδια  και ήταν  από τους πολυτιμότερους παίκτες των «πράσινων» που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ΤheBall.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο φορ ο οποίος μας δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα της πόλης μου. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και ευελπιστώ να έχουμε μια καλή πορεία».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διοίκηση της ομάδας λέγοντας: «Η διοίκηση κάνει πολύ κάλο έργο και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος  της Παραμυθιάς είναι ενθουσιασμένος και πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα «.
Τέλος δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την παραμονή του Λευτέρη Βέρμπη στην τεχνική ηγεσία.

πηγή: theball.gr