Ανανέωσε με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Κωσταγιαννάκης

Μετά τις πρώτες μαζικές ανανεώσεις ο Εθνικός Φιλιππιάδας φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς την διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου και πάλι ο πήχης των προσδοκιών θα μπει ψηλά.

Ένας ακόμη παίκτης από την περσινή ομάδα ο Τάσος Κωσταγιαννάκης αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης του Εθνικού και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Φιλιππιάδας.

Ο 25χρονος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΣ Φιλιππιάδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα Νεάπολης Θεσσαλονίκης και Άρη Πρώτης από όπου τον απέκτησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Πέρα από τις ανανεώσεις όμως που ολοκληρώνονται σιγά σιγά στους “κυανόλευκους” έχουν φουλάρει και τις μεταγραφικές τους μηχανές καθώς μετά την απόκτηση των Σιδηρόπουλου και Δημουλά αναμένεται να προχωρήσουν σε τουλάχιστον ακόμη τρεις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Κάποιες περιπτώσεις εξ΄ αυτών φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε και τις σχετικές μεταγραφικές ανακοινώσεις.