ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - 15/09/2018
Ανατροπή και πρόκριση για Δόξα Ωρωπού
Συντάκτης: Sportime24
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Δόξα Ωρωπού έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στην επομένη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ εν τούτοις κατάφερε με σοβαρότητα και πειθαρχία να κάνει την ανατροπή, να πάρει έτσι τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η Θύελλα Σινώπης βρήκε το γκολ στο 63′ με τον Ιορδανίδη. Τα γκολ που έδωσαν την πρόκριση στην Δόξα Ωρωπού πέτυχε ο Λευτέρης Χουλιάρας (79΄, 88΄) με πέναλτι.
Διαιτητής: Καλογέρης
Βοηθοί: Παππάς-Κολίτσης
Θύελλα Σινώπης (Γιώργος Παπαδόπουλος): Σπυράκος Θ., Σμύρης, Βασιλειάδης Π., Βασιλειάδης Α., Παπαχρήστος (85΄Μπουζούκης), Σπυράκος Σ., Τσενίκογλου (49΄ Ουζούνογλου), Κώστας (61΄ Αηδόνης), Παπαδόπουλος (80΄Χατζηγεωργίου), Ιορδανίδης, Τουμανίδης.
Δόξα Ωρωπού (Βαγγέλης Φίντζος): Παναγιωτίδης, Κροκίδας Χ., Ναστούλης Ι. (60΄ Μαντούσης), Κροκίδας Ι. (90΄Δημολίτσας), Ζέρης, Χουλιάρας, Μπαλάφας, Γουρνοπάνος (75΄Λιάσκος), Νταλάρδας, Αποστόλου, Σπυράκος (77΄Λιόντης).