Ανδρέας Κτενάς: «Στην τελική ευθεία ο συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο του Σύβρου»

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με τον Ανάδοχο
Στο γήπεδο του Σύβρου βρέθηκε το Σάββατο (26/8/2023) ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας,  μαζί με τον εκπρόσωπο του Αναδόχου της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας για την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, Χριστόφορο Γρίβα, με σκοπό να διαπιστώσουν την τρέχουσα κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την τοποθέτηση.
Κατά την αυτοψία παρόντες ήταν και, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σύβρου, Σπύρος Καράς, ο Πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ Σύβρου, Γιάννης Σολδάτος, η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Υπαπαντή Σολδάτου, καθώς και ο εργολάβος του Δήμου Λευκάδας για τα χωματουργικά και αποστραγγιστικά έργα στο γήπεδο, Λεωνίδας Δρακάτος.
Άπαντες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την ικανοποιητική κατάσταση του γηπέδου, τις μικρές τεχνικές εργασίες που υπολείπονται ακόμα, και υπήρξε ο απαραίτητος συντονισμός για τις επόμενες ενέργειες.
Την αυτοψία είχε προαναγγείλει μία ημέρα νωρίτερα ο κ. Κτενάς, κατά τη συνεδρίαση της 25/8/2023 του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, απαντώντας σε σχετική επερώτηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση (ΛΑ.ΣΥ.) Ιονίων Νήσων», αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι η επερώτηση είχε κατατεθεί εκπρόθεσμα και κανονικά δεν θα έπρεπε ν’ απαντηθεί.