ΑΟ Ανατολής: Ευχαριστήριο και ενημέρωση για Γιώργο Χριστακόπουλο

Ο υπεύθυνος του τμήματος Ανδρών του Α.Ο. Ανατολής Γεώργιος Παπαστεργίου, το Δ.Σ. οι αθλητές και οι προπονητές του Σωματείου, θα ήθελαν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους προς τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. τους φίλαθλους της Αναγέννησης Άρτας, στην ιατρό του αγώνα, στο ΕΚΑΒ και στους ιατρούς του Νοσοκομείου Άρτας για την υποστήριξη, βοήθεια και επιμέλεια που επέδειξαν στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Χριστακόπουλου στον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας.

Ειδικά για τους ανθρώπους του φίλου Σωματείου της Αναγέννησης Άρτας, το ήθος και η προσπάθεια που κατέβαλαν στο να παρασχεθούν άμεσα οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προστασία της υγείας του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ανατολής, δείχνουν το υψηλό φίλαθλο πνεύμα που τους διακατέχει, χωρίς να κάνουν διάκριση χρώματος φανέλας και βαθμολογικής θέσης.

Όσον αφορά την υγεία του αθλητή του Α.Ο. Ανατολής Γιώργου Χριστακόπουλου, υπέστη κάταγμα στο κρανίο (μέτωπο). Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο Άρτας, όπου μετέβη άμεσα με ασθενοφόρο ο παίκτης, έδειξαν πως δεν υπάρχει βλάβη στον εγκέφαλο.
Ο Γιώργος μεταφέρεται σήμερα Δευτέρα 27-01-2020 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με το ΕΚΑΒ, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να τελειώσει γρήγορα η περιπέτεια αυτή της υγείας του και πάλι δυνατός, υγιής και παλικάρι όπως είναι να βρίσκεται κοντά μας.