Απο το σχολείο στο γήπεδο!

Η ομάδα Γρεβενά Αεράτα έγραψε ιστορία το περασμένο Σάββατο, καθώς παρουσίασε τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία της Γ’ Εθνικής. Ακόμα και από ομάδες που στο τέλος του πρωταθλήματος χρησιμοποιούν μικρούς!

Ο Νίκος Μπαλοδήμος ξεκίνησε με τους Κουκουτάρη, Μπατακόια, Δαδαλή, Κοτενίδη, Κουπτίδη, Ζαγκλιαβό, Μπαλοδήμος, Σάλλα, Λιάκα, Θ. Βασιλόπουλο και Φουρλατάρα.
Από αυτούς δύο είναι γεννημένοι το 1995, επτά το 2001, ένας το 2002 και ένας το 2003!
Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας είναι 18 έτη, ένας μήνας και 28 μέρες! Ούτε ομάδες Κ-20 δεν είναι τόσο νεανικές! Και από ότι έχει καταγράψει το soccerbase.gr ως τώρα, δεν έχει υπάρξει νεότερη ενδεκάδα.

Η φωτογραφία είναι από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν (πηγή e-grevena.com), που η ενδεκάδα είναι λίγο μεγαλύτερη, πάντως και αυτή κάτω από τα 20 χρόνια. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία από την ενδεκάδα του περασμένου Σαββάτου.

Νεανικός ήταν και ο αντίπαλος, η ομάδα της Φλωριάδας το Σάββατο. 19 ετών, δύο μηνών και 23 ημερών. Ωστόσο αυτή έπαιξε με ενδεκάδα ανάγκης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στελέχωσης. Για την ιστορία το σκορ του αγώνα 0-0.

πηγή: soccerbase.info