Απόλλων Πάργας: Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση και σεβασμό

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση

Το Δ. Σ του Απόλλων Πάργας οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια και χωρίς γήπεδο να έχουν την ομάδα του Απόλλων στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας ξοδεύοντας χρόνο, χρήμα και προσωπική εργασία.Αυτό όμως καθώς φαίνεται δεν αρέσει σε ορισμένους.
Στην χθεσινή 11η αγωνιστική του πρωταθληματος γίναμε μάρτυρες ακόμα μια φορά ενός τραγελαφικού συστήματος που επικρατεί στις τάξεις της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Για αρχή να πούμε για την διαιτησία που έως τώρα δεν έχει ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στις ανάγκες ενός τόσο ανταγωνιστικού πρωταθληματος. Ο γνωστός άγνωστος κύριος Μπαϊλης κατάφερε για άλλη μια φορά εχθές να είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού του Απόλλων με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Σε ένα παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας
πάλεψε για το αποτέλεσμα και είδε τον Κύριο Μπαϊλη και τους βοηθούς του να της στερούν καθαρό πέναλτι και να την σταματάνε με ανύπαρκτα οφσάιντ. Δυστυχώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Απόλλων Πάργας αδικήθηκε από την διαιτησία φέτος και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είμαστε πλέον αποφασισμένοι να προστατέυσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση και σεβασμό και δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε άλλη αδικία εις βάρος μας .
Πάμε τώρα στο κομμάτι των χθεσινών αναβολών. Καθώς όλοι γνωρίζουμε οι αγώνες ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ εχθές αναβλήθηκαν. Δύο παιχνίδια δηλαδή ομάδων που βρίσκονται υψηλά στην βαθμολογία μαζί με τον Απόλλων, πολύ σημαντικά για την πορεία του πρωταθληματος εχθές δεν έγιναν. Και η ερώτηση που θα θέλαμε να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας είναι για ποιον λόγο δεν έγιναν τα συγκεκριμένα παιχνίδια και έγιναν τα υπόλοιπα. Για λόγους διαφάνειας κυρίως εφόσον τα δύο αυτά παιχνίδια αναβλήθηκαν θα επρεπε όλη η αγωνιστική να αναβληθεί. Η έλλειψη διαιτητών που κυκλοφόρησε ως αιτιολογία είναι μια φθηνή δικαιολογία που δεν καλύπτει το σωματείο μας καθώς σε παρόμοιο πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν, είχαν χρησιμοποιηθεί διαιτητές από άλλες ΕΠΣ χωρίς κανένα πρόβλημα. Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις από όλους τους αρμοδίους φορείς.

Το Δ Σ