Ατρόμητος Αθηνών Κ20-Πύδνα Κίτρους 1-2 στο Ελατοχώρι!

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι όπου και προετοιμάζεται η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Περιστερίου, η οποία και αγωνίσθηκε με την Πύδνα Κίτρους.

Ήταν το πρώτο φιλικό αυτό για την ομάδα του Αποστόλη Στύλου που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και μια εβδομάδα για να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο βαθμός ετοιμότητας για τους Πιεριείς είναι σίγουρα χαμηλός αλλά παρόλα αυτά αν και είναι πολύ νωρίς, έδειξαν ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικοί, απέναντι σε ένα σύνολο που διαθέτει νεαρούς μεν, πιο έτοιμους όμως και φιλόδοξους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με κάποιους από αυτούς να φοράνε και τη φανέλα των εθνικών μας ομάδων.

Για την Πύδνα για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Αλυσανδράτος , Κωτσιόπουλος , Μπαλής και Ανδρικόπουλος.

Το σκορ άνοιξε ο Ρομάριο στο 18’ με ωραία ενέργεια και έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε η Πύδνα με τον Πετρουζέλη. Το δεύτερο τέρμα και την ανατροπή για την ομάδα της Πιερίας, πέτυχε ο Κυπαρίσσης Νίκος στο δεύτερο ημίχρονο.

Ατρόμητος Αθηνών: Χανιώτης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Παπαδογεωργάκης, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Νταβιώτης, Παυλής, Ρομάριο, Κάιο, Φαρία.

Έπαιξαν και οι: Κίναλης, Χαραλάμπους, Ιγκμπινόμπα, Ντιντής, Δαλκαφούκης, Λώλος, Κουτρούλης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμάτης.

Πύδνα Κίτρους: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Τζιμογιάννης, Κοντσίδης, Πετρουζέλλης, Γελαδάρης, Παυλίδης, Κυπαρίσσης Γ., Ένιο Πέτρο, Κατσιαμήτας.

Έπαιξαν και οι: Ραπτόπουλος, Καραγκούνης, Δήμας, Στεφανίδης, Κυπαρίσσης Ν., Χατζηπαναγής και Κούζας

πηγή:pieriasport.blogspot.gr