Μεγάλο αφιέρωμα από το «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» στον ΠΑΣ Θύελλα 2015

Πανηγύρια στο Μοναστηράκι και σ’ όλο το Ξηρόμερο

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ από την εφημερίδα ΦΩΣ

Σήμερα η στήλη θα σας ταξιδέψει σε ένα πολύ όμορφο μέρος στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, που εδώ και λίγες μέρες ντύθηκε στα γιορτινά του, καθώς η τοπική Θύελλα πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της, ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Πάμε στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, ένα ζωντανό χωριό της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου, με πάνω από 1500 μόνιμους κατοίκους, σκαρφαλωμένο στα Ακαρνανικά όρη, σε μια καταπράσινη περιοχή και με απέραντη θέα τον Αμβρακικό κόλπο. Χάνεται το μάτι σου όταν κοιτάς από ψηλά την περιοχή. Σαν να βρίσκεσαι σε μπαλκόνι πάνω από τον Αμβρακικό κόλπο φτάνοντας το βλέμμα μέχρι την Άρτα, τα Τζουμέρκα, τα βουνά του Σουλίου και την Πρέβεζα. Πολλοί νέοι έμειναν στον τόπο τους, ασχολούμενοι με την κτηνοτροφία, τις βιολογικές καλλιέργειες, με βιοτεχνικές μονάδες, ενώ άλλοι είναι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις της περιοχής. Εκεί εδρεύει η γνωστή βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού «Κορπή», που ενισχύει οικονομικά υπό μορφή χορηγίας και την  τοπική ομάδα Θύελλα 2015, που ανήλθε φέτος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Το Μοναστηράκι διοικητικά ανήκει στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από τη Βόνιτσα. Κοντά είναι η Πάλαιρος, η Λευκάδα, η Πρέβεζα και άλλα τουριστικά θέρετρα, όπως και το αεροδρόμιο του Ακτίου. Η περιοχή φημίζεται για τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και για το καταπληκτικό τοπίο που μπορεί να συναντήσει ο κάθε επισκέπτης. Να βάλουμε σαν ετικέτα και το ξακουστό πανηγύρι που γίνεται επί τρεις ημέρες κάθε Αύγουστο. Μεγάλα ονόματα από τις αθηναϊκές πίστες, αλλά και δημοτικοί τραγουδιστές έχουν περάσει από το πάλκο του ξακουστού πανηγυριού της περιοχής.
Αφού σας ξεναγήσαμε στην περιοχή, πάμε τώρα να γνωρίσουμε και το ποδοσφαιρικό καμάρι της που είναι η Θύελλα 2015. Μια καταπληκτική ομάδα, με έμπειρους αλλά και νέους παίκτες, που μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τη μάχη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, όταν έγινε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού, η Θύελλα είχε 61 βαθμούς, αφήνοντας πολύ πίσω άλλες ιστορικές ομάδες, όπως τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Απόλλωνα Πάργας που είχαν 50 βαθμούς και τον Πανλευκάδιο Λευκάδας που είχε 46 βαθμούς. Συνεπώς και να γίνονταν τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν θα άλλαζε κάτι. Απλώς ο κορονοϊός στέρησε το δικαίωμα από τη Θύελλα να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ! Σε 24 παιχνίδια σημείωσε 94 γκολ και δέχτηκε 21. Περίπου 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι, με αρχισκόρερ τον Αποστόλη Τσιούνη που έβαλε τα μισά και παραπάνω τέρματα της ομάδας του.
Συντριπτική η υπεροχή της Θύελλας έναντι των αντιπάλων της. Δικαίως ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφηκε στη βίβλο της ιστορίας της. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία και για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Το ταξίδι δεν σταματά εδώ, θα έχει και συνέχεια. Υπάρχουν γι’ αυτό όλες οι προϋποθέσεις. Η Θύελλα έχει ένα καταπληκτικό γήπεδο με χόρτο και δίπλα ακριβώς υπάρχει και γήπεδο 8Χ8 με πλαστικό τάπητα για τις προπονήσεις, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, θα γίνουν τα έργα που πρέπει για να πληρούνται οι προϋποθέσεις τέλεσης αγώνων Γ’ Εθνικής. Όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το πώς θα λειτουργήσει τη νέα σεζόν αυτή η κατηγορία, θα γίνει και ο σχεδιασμός.
Όλα αυτά θα μας τα πουν καλύτερα ο πρόεδρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Θανάσης Γότσης, ο προπονητής Ηρακλής Στασινός, όπως και ο αρχισκόρερ Αποστόλης Τσιούνης, που μίλησαν στο «ΦΩΣ». Και μια χρήσιμη διευκρίνιση: δίπλα στο όνομα της Θύελλας υπάρχει το έτος 2015. Πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν ότι πρόκειται για ένα νέο σωματείο. Όπως μας εξήγησε ο κ. Πετρόπουλος, η ομάδα ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 με το ίδιο όνομα. Αρχικά ανήκε στην ΕΠΣ Ηπείρου, μετά το 1981 εντάχθηκε στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και τα τελευταία χρόνια είναι στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Η Ένωση αυτή είναι μοναδική στην Ελλάδα που διοργανώνει πρωταθλήματα με συμμετοχή ομάδων από τρεις νομούς, ήτοι Πρέβεζας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας. Στη διαδρομή των χρόνων συνέβη μετονομασία της ομάδας σε Α. Ο. Μοναστηρακίου. Αυτό όμως δεν άρεσε σε πολλούς και το 2015 το ιστορικό σωματείο πήρε πάλι την παλιά ονομασία ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, προσθέτοντας και το έτος της αλλαγής.
Πριν από μερικά χρόνια, η Θύελλα ήταν στη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία. Βρέθηκαν στη διοίκηση κάποιοι άνθρωποι με εμπειρία στο ποδόσφαιρο αλλά και με όραμα, που σε μια διετία πέτυχαν αυτό που άλλες εποχές έμοιαζε ακατόρθωτο. Εμπιστεύθηκαν την ομάδα στον παλιό άσσο της Αναγέννησης Άρτας Ηρακλή Στασινό που τον κράτησαν για δεύτερη φορά, πήραν τους καλύτερους παίκτες της περιοχής, έχοντας οι περισσότεροι παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική και προχώρησαν με κανόνες σωστής ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας. Έβαλαν σε τάξη τα οικονομικά για να υπάρχει συνέπεια και εμπιστοσύνη, στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα, δημιούργησαν ένα καλό οικογενειακό κλίμα με άριστα αποδυτήρια, κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου, με συνέπεια η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να κάνει πορεία θριάμβου προς τη Γ’ Εθνική. Προσπερνώντας και αφήνοντας πίσω ιστορικά σωματεία, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με γκολ και θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων που ακολουθούσαν τη Θύελλα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δικαίως το Μοναστηράκι καμαρώνει για την ομάδα του, η οποία θα εκπροσωπεί στη Γ’ Εθνική τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας αλλά και όλη την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ 2015 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ: Το καταστατικό του σωματείου επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Λευκάδας με την ονομασία «ΠΑΣ Θύελλα» στις αρχές δεκαετίας του ’60.
ΣΗΜΑ: Ένα πλατανόφυλλο σε μπλε χρώμα, που δείχνει τα πλατάνια και τη βλάστηση της περιοχής.
ΕΔΡΑ: Το δημοτικό γήπεδο Μοναστηρακίου, με κερκίδες και θαυμάσιο τάπητα με φυσικό χόρτο. Κατασκευάστηκε πέρσι και φιλοξένησε τον περασμένο Αύγουστο το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Πρόεδρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, γενικός γραμματέας Γεώργιος Αθήνης, γενικός αρχηγός Αθανάσιος Γότσης, ταμίας Δημήτριος Τραυλοστάθης, έφορος Σωτήριος Λιούτας, μέλη Μιχάλης Καλαντζής, Δημήτριος Αψόμωτος.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ηρακλής Στασινός, που αγωνίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στη μεγάλη Αναγέννηση Άρτας με Μήτσο και Τάσο Νταλάκα, Βασίλη Γούλα, Κώστα Δήμα, Πάνο Μπακόλα, Θωμά Δημητρίου, Μπουλιέρη, Ζυγουβέλη και άλλους.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ: Η Θύελλα λειτούργησε σε επαγγελματικά πρότυπα. Συνεργάτες του κόουτς Ηρακλή Στασινού ήταν οι γυμναστές Χρήστος Μπενέκος, Νίκος Λεκατσάς και εκπαιδευτής τερματοφυλάκων ο Κώστας Φωτόπουλος.
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ο Σπύρος Αποστολάκης, που είναι χρόνια στη Θύελλα ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της περιοχής, είναι ο πρώτος αρχηγός. Υπαρχηγοί είναι οι Ανδρέας Κουτρουλός και Αποστόλης Τσιούνης.
ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ: Ο Αποστόλης Τσιούνης, από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της περιοχής. Γεννήθηκε το 1990 στην Αμφιλοχία, ξεκίνησε από τον Αμφίλοχο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα Νέων του Παναιτωλικού, υπογράφοντας και επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Γ’ Εθνική σε Α. Ε. Μεσολογγίου, Πύδνα Κίτρους, Νέο Αμφίλοχο Αμφολοχίας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: Ανδρέας Κουτρουλός, Περικλής Φουρλής, Νίκος Καποτής, Δημήτρης Γουρούνας, Θανάσης Καβαλλάρης, Βαγγέλης Μπαρλαγιάννης, Γιάννης Φουρλής, Τζουλιάνο Ζοτάι, Γιάννης Βασιλλάρης, Χρήστος Κοσυφαρίνης, Φίλιππος Μπαρλαγιάννης, Βαγγέλης Κοκώνης, Άκης Στασινός, Παντελής Γκρέκος, Αποστόλης Τσιούνης, Θωμάς Δριβάκος, Πάνος Τσούκας, Σπύρος Αποστολάκης, Πάνος Μακρής, Στάθης Τζαμαλής, Νίκος Βασίλας, Αντώνης Χρηστογιάννης, Ανδρέας Χουλιάρας, Κώστας Τσούκας.

Γότσης: Η Θύελλα έδειξε την αξία της στο γήπεδο

Από τα βασικά στελέχη της διοίκησης είναι ο γενικός αρχηγός Θανάσης Γότσης, που αγωνίστηκε παλιότερα και στην Αναγέννηση Άρτας. Για τη φετινή επιτυχία δήλωσε στο «ΦΩΣ»: «Το Μοναστηράκι είναι ένα ζωντανό χωριό, σε αντίθεση με ό,τι γίνεται σε άλλες περιοχές της επαρχίας. Όσον αφορά την ομάδα, κάναμε έναν καλό σχεδιασμό με αρκετούς έμπειρους παίκτες, όπως ήταν ο Χρήστος Μήτσης, που τον είχαμε για δύο χρόνια. Πήραμε παίκτες με παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική, όπως οι Καβαλλάρης, Τσιούνης, Βασίλας, Χρηστογιάννης  και άλλοι. Ξεκινήσαμε με χαμηλούς τόνους καίτοι γνωρίζαμε την αξία της ομάδας μας. Αλλά στο πρωτάθλημα η Θύελλα έδειξε την αξία της μέσα στα γήπεδα. Λέγαμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, αλλά η ομάδα ξέφυγε και ήταν στην πρώτη θέση. Αν γίνονταν τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια θα ξεπερνούσαμε τα 100 γκολ. Σχεδόν 50 γκολ έβαλε ο Αποστόλης Τσιούνης και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν και την ανωτερότητα που είχε η ομάδα μας και δικαίως ανήλθε στη Γ’ Εθνική. Αναλάβαμε την ομάδα από τη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία. Είχαμε δύο στόχους: να φτιάξουμε πρώτα το γήπεδο με χόρτο και μετά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλα ήρθαν όπως τα σχεδιάσαμε. Πετύχαμε τους στόχους και αυτό μας ικανοποιεί απόλυτα. Αυτές οι επιτυχίες δεν ήρθαν τυχαία. Κρατήσαμε τον ίδιο προπονητή δύο χρόνια, πήραμε καλούς παίκτες και η διοίκηση ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της. Στα δύσκολα βάλαμε πλάτη και στηρίξαμε την ομάδα. Γενικά λειτουργήσαμε με πολύ μεράκι, με μεγάλη προσπάθεια και γενικά κάναμε την υπέρβαση».
Για την επόμενη ημέρα ο κ. Γότσης σημείωσε: «Θα γίνει πρώτα γενική συνέλευση. Εμείς είμαστε μια καλή ομάδα στη διοίκηση, αλλά και όποιος άλλος θέλει να μπει οι πόρτες είναι ανοιχτές. Είναι δύσκολες εποχές και θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων. Στη συνέχεια θα τρέξουμε τα θέματα που αφορούν την οργάνωση για τη Γ’ Εθνική».

Στασινός: Δεν μας φοβίζει η νέα κατηγορία

Για δεύτερη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας ο Ηρακλής Στασινός, παλιός άσσος της πάλαι ποτέ μεγάλης Αναγέννησης Άρτας. Είναι ο πρωτομάστορας της επιτυχίας. Σε δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» σημείωσε μεταξύ άλλων: «Καμία επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Εμείς καθίσαμε με τη διοίκηση και από πέρσι κάναμε τα πλάνα, με οργάνωση, προγραμματισμό και καλές επιλογές ποδοσφαιριστών. Η καλή πορεία της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους δικαίωσε τις προσπάθειες όλων. Είναι μια σημαντική επιτυχία και για το Μοναστηράκι, όπως και για την ευρύτερη περιοχή. Για πολλούς αυτό φάνταζε ακατόρθωτο. Όμως πολλά μπορούν να γίνουν με κοινή προσπάθεια και σωστή συνεργασία, στοιχεία που χαρακτήριζαν τη δική μας λειτουργία. Οι παίκτες που πήραμε ήταν προσωπική επιλογή μου. Να σταθώ και στη διοίκηση που επέδειξε συνέπεια και δραστηριότητα. Και η ομάδα οργανώθηκε σε καλά επίπεδα, αλλά έγινε και ένα καταπληκτικό γήπεδο».
Για τα σημεία-«κλειδιά» της επιτυχίας ο κ. Στασινός ανέφερε: «Βασικά είχαμε καλά αποδυτήρια και συνειδητοποιημένους παίκτες. Οι έμπειροι, όπως οι Τσιούνης, Μακρής, Κοκκώνης, Καβαλλάρης και άλλοι, είχαν εμπειρίες πρωταθλητισμού από άλλες ομάδες που αγωνίζονταν και το πνεύμα αυτό επικράτησε σε όλη την ομάδα. Η διοίκηση ήταν κοντά μας, οικονομικά προβλήματα δεν υπήρχαν, είχαμε βοήθεια από τον κόσμο εντός και εκτός έδρας».
Ο Ηρακλής Στασινός όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, σημειώνοντας για το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια η ομάδα: «Δεν μας φοβίζει η Γ’ Εθνική. Ξέρουμε πολλά πράγματα, όπως και τις ομάδες. Απλά δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει στο νέο πρωτάθλημα, αφού αυτό τον καιρό γενικά υπάρχει μια συγκεχυμένη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Με κάποιες προσθήκες θα γίνουμε ανταγωνιστικοί και στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση έχει σκοπό να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου όλης της περιοχής και όχι μόνο του χωριού».

Πετρόπουλος: Είχαμε παίκτες με τη στόφα του νικητή

Όπως γράφουμε και σε άλλο σημείο, το Μοναστηράκι είναι μια κωμόπολη που κράτησε τη νεολαία κοντά της. Νέα παιδιά, που αγαπούν τον τόπο τους είναι και στη διοίκηση αναλαμβάνοντας τη δύσκολη προσπάθεια να κάνουν μεγάλη τη Θύελλα και να την καμαρώνουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κάνοντας κάτι πρωτόγνωρο για όλο το Ξηρόμερο. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο πρόεδρος Παναγιώτης  Πετρόπουλος που δήλωσε στο «ΦΩΣ» και τα εξής: «Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο , με καλές και ιστορικές ομάδες, αλλά η Θύελλα ξεχώρισε και έδειξε την ανωτερότητά της. Εμείς ως διοίκηση περάσαμε το μήνυμα ότι η ομάδα όπου και να παίζει θα πηγαίνει για τη νίκη. Γι’ αυτό και είχαμε παίκτες με τη στόφα του νικητή. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής μας Ηρακλής Στασινός. Αυτός οργάνωσε και έστησε την ομάδα από την αρχή, πάνω σε υγιείς και γερές βάσεις. Εμείς ως διοίκηση με όλες τις δυνάμεις στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Τη Θύελλα, εκτός από τον κόσμο του Μοναστηρακίου, την αγκάλιασε και ο κόσμος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Μας βοήθησε ο δήμος, η εταιρία “Κορπή” μας παρείχε δωρεάν νερά, η τεχνική εταιρία “Θεμέλη” που δραστηριοποιείται στην περιοχή και ο δήμος μας βοήθησαν να κάνουμε το γήπεδο, όπως βοήθησαν και άλλοι φορείς της περιοχής. Τους ευχαριστούμε όλους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο και στη Γ’ Εθνική. Βλέποντας την ομάδα να είναι μπροστά, από καιρό ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό. Θα γίνουν σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή τα έργα στο γήπεδο για να παίζουμε στην έδρα μας. Την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν αναλάβει ο γενικός αρχηγός Θανάσης Γότσης και ο προπονητής Ηρακλής Στασινός».

Τσιούνης: Εμείς κάναμε εύκολη την άνοδο

Τα «κανόνια» αντηχούσαν φέτος στο Μοναστηράκι, στο Ξηρόμερο και στον Αμβρακικό κόλπο, καθώς η Θύελλα σημείωσε σε 24 παιχνίδια 94 γκολ! Τα 48 απ’ αυτά σημείωσε ο φορ της ομάδας Αποστόλης Τσιούνης. Κατά μέσον όρο 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Μιλώντας στο «ΦΩΣ» ο κανονιέρης της ομάδας σημείωσε: «Εγώ δεν το ξέρω, αλλά μου λένε ότι είμαι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό, όσο η καλή πορεία της ομάδας που με το σπαθί της ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Λένε πολλοί ότι κατακτήσαμε εύκολα το πρωτάθλημα. Ο στόχος δεν ήταν εύκολος, γιατί υπήρχαν και άλλες καλές ομάδες, αλλά εμείς τον κάναμε εύκολο με την απόδοση και την προσπάθειά μας. Όταν υπάρχει καλό κλίμα, καλή διοίκηση, καλός προπονητής, καλοί παίκτες, καλά αποδυτήρια, είναι δύσκολο να αποτύχει μια ομάδα. Όλα αυτά βγήκαν μέσα στο γήπεδο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα έζησα φέτος στο Μοναστηράκι και θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες τις καριέρας μου. Είχαμε μεγάλη στήριξη από τη διοίκηση. Χάσαμε στο τοπικό ντέρμπι με τη Βόνιτσα και η διοίκηση μας έκανε το τραπέζι. Χάσαμε από τον Πανλευκάδιο και ήταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Με τέτοια καλή συμπεριφορά αξίζει να κάνεις θητείες. Ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που έγινε. Εύχομαι να βγούμε όλοι υγιείς απ’ αυτή τη δοκιμασία με τον κορονοϊό και τη νέα σεζόν να γευτούμε νέες επιτυχίες».