Α.Ε. Νέας Σελεύκειας – Θύελλα Κατσικά 0-2: Δηλώσσεις Καρύδη – Βενέτη (video)

Στις απουσίες βασικών παικτών, στην κούραση αλλά και στο ότι δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νέας Σελεύκειας Αλέξανδρος Καρύδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και λίγες μέρες παίζουμε στα «κόκκινα». Έχουμε δώσει οκτώ παιχνίδια μέσα σε 25 μέρες αλλά πέρα από αυτό οι παίκτες είναι κουρασμένοι γιατί όλα τα παιχνίδια που έπαιξαν ήταν σημαντικά και έπρεπε να κερδίσουμε. Όμως δεν θέλω να σταθώ εκεί αλλά το ότι είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, όπως είδατε δεν μας δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι με τη μπάλα να βρίσκει ξεκάθαρα στο χέρι του αμυντικού. Δεν ξέρω για το δικό μας που δόθηκε, ας πούμε ότι είναι αλλά έπρεπε να δοθεί και το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να σταθώ και στις απουσίες που είχαμε, όχι για τους παίκτες που ξεκίνησαν το παιχνίδι, αλλά στις απουσίες βασικών παικτών που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας σήμερα για διάφορου λόγους ώστε να έχουμε κάποιες λύσεις παραπάνω για να φρεσκάρουμε την ομάδα. Έπαιξαν νέα παιδιά 15 και 16 χρονών τα οποία είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και αξίζουν τον σεβασμό μας και όσο έπαιξαν ήταν πάρα πολύ καλοί. Να δώσω συγχαρητήρια στην Κατσικά για τη νίκη της και της εύχομαι καλή συνέχεια και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στα υπόλοιπα παιχνίδια. Παίζουμε την Τετάρτη στην Κέρκυρα με τον Πετριτή και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για το πόσο μπορούν να αντέξουν οι παίκτες να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή: «Τα παιδιά στη δική μας ομάδα όλα δουλεύουνε και δεν είναι ότι κάνουν απλές δουλειές αλλά δουλειές που απαιτούν ορθοστασία. Δουλεύουν όλη τη μέρα και προσπαθούν να έρθουν και στην προπόνηση και αξίζουν τον σεβασμό μας και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό τον καιρό»

Η κούραση από τα πολλά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του τον τελευταίο μήνα ήταν ο λόγος της ήττας από την Κατσικά σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της Νέας Σελεύκειας Γιώργος Βενέτης .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έφταιξε ότι τον τελευταίο μήνα είχαμε πολλά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και στον τελικό του Κυπέλλου παίξαμε 120’. Είμαστε 18 παίκτες δουλεύουμε όλοι και για αυτό είμαστε κουρασμένοι».

Για το πόσο δύσκολο είναι για ένα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να ανταπεξέλθει σε μια διαδικασία όπως είναι τα μπαράζ: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε το παιχνίδι την Τετάρτη στην Κέρκυρα, θα πάμε να όλα τα παιδιά να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

πηγή: passports.gr