Πολύτιμος βαθμός για την ΑΕ Καραϊσκάκης, 0-0 με την Παναχαϊκή 

Νέα απώλεια (0-0) για την Παναχαϊκή απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Χαμένο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στο 84′.

photo: intime.gr

Έδαφος συνεχίζει να χάνει η Παναχαϊκή και όσο βλέπει πλέον τη διαφορά της από την 1η θέση να αυξάνεται στους επτά πόντους. Οι Αχαιοί παραχώρησαν τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα τους απέναντι στον αξιόμαχο Καραϊσκάκη Άρτας που δείχνει ισχυρό μέταλλο με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο! Οι «πράσινοι» πήραν 0-0 στην Αγυιά και, μάλιστα, θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 84′ όταν ο Σούλης απέκρουσε το πέναλτι του Ψιάνου

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό με ελάχιστες καλές στιγμές. Η ομάδα της Άρτας με συνταγή… Κέρκυρας κρατούσε μακριά τους όποιους κινδύνους, ενώ στο 15′ ο Χούσος δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν με σουτ νικήθηκε από τον Σούλη. Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι «πράσινοι» έπαιρναν θάρρος και έβλεπαν ότι μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά οι «κοκκινόμαυροι είχαν την κατοχή, αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος πέρασε στο 46′ τον Πλέγα στη θέση του Σωτηράκου και στο 70′ τον Κυνηγόπουλο αντί του Ελευθεριάδη, ώστε να αυξήσει την πίεση. Το σκηνικό, όμως παρέμενε ίδιο. Ο Καραϊσκάκης Άρτας έδειξε ότι ήταν αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του και όσο τα λεπτά περνούσαν έριχνε το βάρος στους γηπεδούχους.

Στο 84′ ο Σούλης έκανε λάθος και ανέτρεψε στον Άλεξιτς, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Παρόλα αυτά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής διόρθωσε και απέκρουσε τη μπάλα, τόσο στην εκτέλεση του Ψιάνου, όσο και στο νέο σουτ του Άλεξιτς. Αν και οι Αχαιοί πίεσαν στο φινάλε, το γκολ δεν μπόρεσαν να το σημειώσουν και έμειναν στο -7 από την πρώτη θέση!

Χαμένο πέναλτι: 84′ Ψιάνος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος (46′ Πλέγας), Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος (80′ Μπαστακός), Μαυριάς, Κολ, Ελευθεριάδης (70′ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Καψάλης, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο (77′ Ματθαίου), Αλέξιτς.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Νικολάου (Αθήνας)

πηγή: footballleaguenews.gr