Βαριά ήττα για τον Θεσπρωτό στη Θεσσαλονίκη

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4΄.

Photo Credits: intime

Μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε κοντά, σέντρα από την αριστερή πλευρά της άμυνας του Θεσπρωτού και κεφαλιά του Μπαστακού έγινε το 1-0. Ο Θεσπρωτός είχε την απάντηση χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει. Ο Πατσέκο σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Παλαβράκης, πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.
Στο 20΄ο Πήλιος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σημάδεψε και μετά από κόντρα σε αμυντικό, το οριζόντιο δοκάρι του Θεσπρωτού. Στο 42΄ οι κιτρινόμαυροι απείλησαν ξανά αλλά η κεφαλιά του Κωνσταντίνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Θεσπρωτός, ο οποίος στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος και ήταν κινητικός, είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Ραμίρεζ να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά να μην μπορεί να ευστοχήσει, με το 1-0 να παραμένει σαν σκορ ημιχρόνου.
Ο γηραιός είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 55΄ για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Κίναλης είπε πρώτα “στοπ” στο Άλεξιτς, διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ στην εκτέλεσή του ο Κίναλης απομάκρυνε και πάλι σε κόρνερ της προσπάθεια του Μπαστακού. Τελικά, στο 57΄ ο Άλεξιτς με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού για να γίνει το 2-0. Ένα λεπτό μετά ο Τζουμπιτάνα έφτασε κοντά στο 3-0, έχασε όμως τρομερή ευκαιρία για να το πραγματοποιήσει, ενώ στο 62΄ ο Τόμας σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κίναλη. Με σουτ του Τόμας στο 64΄ ο Ηρακλής έκανε τελικά τρία τα τέρματά του. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 4-0 με σουτ του Τζουμπιτάνα στο 69ο λεπτό.
Στο 75΄ ο Στεργίου έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια κι ένα σουτ προς την εστία του Παλαβράκη, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπλόκαρε όμως χωρίς πρόβλημα, ενώ αμέσως μετά ο Κίναλης απομάκρυνε την εκτέλεση φάουλ του Τομάς. Ο Μπαστακός στο 87΄ με ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε και πάλι τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, για να γράψει το 5-0, με το τελικό 6-0 να το πραγματοποιεί ο Μανωλάκης με σουτ.
Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πήλιος, Πατράλης, Σίλβα, Τζουμπιτάνα, Τόμας, Αλέξιτς, Μπαστακός
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε (60΄Μπονίγια), Ντ΄ Αλέσιο, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (70΄Οοστινγκ), Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Ραμίρεζ (70΄Ρομέρο), Σαραντίδης (70΄Στεργίου), Μαρτίνεζ, Πούφλης (60΄ Βαταμίδης)

πηγή: theball.gr