Βασίλης Ξανθόπουλος: “Μετά το πρώτο 15λεπτο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Όταν παίζεις με μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Εμείς δυστυχώς κάναμε ατομικά λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε. Φυσικά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση από το Καναλάκι. Αυτοί όμως πήραν την πρόκριση.

Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Χρειάζεται σε μερικά πράγματα προσοχή στο μέλλον. Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους Ιππόκαμπους. Είχαμε καλή παρουσία σήμερα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί στην κατηγορία που είμαστε είναι… Πρέβεζα εναντίον όλων. Και οι άλλες ομάδες θέλουν να μπουν στα play-off και εύχονται να μας πλησιάσει ο Λούρος, επομένως εμείς πρέπει να δώσουμε τη μάχη σε κάθε παιχνίδι χωριστά. Είναι φυσιολογικά αυτά που συμβαίνουν γιατί πάντα τον πρώτο τον κυνηγούν.

Το πρόβλημά μας είναι οι απουσίες που έχουμε. Για παράδειγμα είναι η πρώτη φορά που ο Ντέτσικας, ο οποίος ήταν και πολύ καλός, ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Κάποια παιδιά πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο. Κάποια παιδιά θέλουν εμπειρία, όπως είναι ο Ελέζι. Θέλει προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως στα λάθη που κάναμε.

Μετά το πρώτο 15λεπτο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, φυσική κατάσταση, ρυθμό, είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ευχηθώ υγεία και καλές γιορτές”.