Βασίλης Ξανθόπουλος: Προσπάθησαν τα παιδιά δεν έχω παράπονο

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Πιστεύω ότι το σημερινό αποτέλεσμα οφείλεται ως ένα σημείο στην κούραση που έχουμε από δύο παιχνίδια μέσα στο βούρκο, δεν ήταν τόσο φρέσκια η ομάδα. Προσπάθησαν τα παιδιά δεν έχω παράπονο. Ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος, ήταν και ο αντίπαλος αποφασιστικός και δεν το περίμενα ειλικρινά να έχει τέτοια παρουσία. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Από εκεί και πέρα δεν δικαιολογούμαστε. Ρισκάραμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο μετά το δεκάλεπτο, βάλαμε και κάποια παιδιά που προέρχονταν από τραυματισμούς ,με ρίσκο βέβαια, όπως ο Σταματέλος και ο Γεωργίου. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα παρά την υπεροχή μας. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πάρα πολύ σταθερός και πιστεύω εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Νομίζω ότι όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια με ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις, δεν μπορεί παρά να είσαι στενοχωρημένος.

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι, το είδαν και οι αντίπαλοι και στο ημίχρονο το συζητήσαμε με τα παιδιά της άλλης ομάδας, το παραδέχθηκαν όλοι. Το πως δεν είδε ο διαιτητής ένα χέρι στην ανάταση δεν μπορώ να το καταλάβω..

Τώρα έχουμε τη διακοπή, υπάρχει προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση, από εκεί και πέρα αυτό είναι θέμα διοικητικό και εξαρτάται και από τις απαιτήσεις των παιχτών που μπορούμε να προσεγγίσουμε. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία!”