Βασίλης Ξανθόπουλος: Όλοι παίζουν φανατισμένα εναντίον του πρώτου

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις δε θα χάναμε βαθμούς από καμία ομάδα. Ούτε από τον Πανλευκάδιο. Όλες οι ομάδες παθιάζονται μαζί μας. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα του Θεσπρωτικού. Έχω άριστες εντυπώσεις από άλλη μου παρουσία εδώ.

Είναι καλό το κλίμα σε αυτή την ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο γήπεδό μας στον πρώτο γύρο. Γι’ αυτό είχα και ανησυχία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του ματς, αλλά ο αντίπαλός μας έπαιξε πολύ δυνατά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι δικό μας είναι… πόλεμος. Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσω γι’ αυτά που συμβαίνουν.

Πιστεύω ότι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος πρέπει να αλλάξει.

Όσον αφορά το Μπόμπορη θα ήθελα να πω ότι αν είχε πάρει σοβαρά το ποδόσφαιρο θα είχε κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Τα στοιχεία και τα προσόντα που έχει δύσκολα τα βρίσκεις σε επιθετικό στην Ελλάδα.

Τώρα είναι στον ΠΑΣ Πρέβεζα, προερχόταν από τραυματισμό. Θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Είχαμε και σήμερα προβλήματα. Δεν έχω και δεν είχα ποτέ παράπονο όμως από τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά στην Πρέβεζα που οι συνθήκες δουλειάς είναι ειδικές για εμένα. Να κοιτάξουμε κάθε ματς, αλλά παίζουμε Πρέβεζα εναντίον όλων. Όλοι παίζουν φανατισμένα εναντίον του πρώτου”.