Βόμβα με αποχώρηση Μαντζανά από τον ΑΟ Τρίκαλα – Τι αναφέρει η επιστολή του

Με επιστολή του στο goaltrikala.gr ο Παναγιώτης Μαντζανάς ανακοινώνει την αποχώρηση του από τα διοικητικά δρώμενα του ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

Επειδή η ανθρώπινη υπομονή έχει τα όρια της και μάλιστα όταν η αναφορά σε γεγονότα είναι ψευδή, είμαι αναγκασμένος να δηλώσω ότι αποχωρώ οριστικά από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Αφού οι ποδοσφαιριστές με εκπρόσωπο τους δήλωσαν σήμερα ότι παρά το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι (άσχετα αν έχουν λάβει μέχρι τώρα το 60% των χρημάτων τους) θα αγωνιστούν για την τιμή της ομάδας, τους εύχομαι καλή συνέχεια και να βρούνε τα “πατήματά” τους σύντομα.

Δεν πρόκειται να μπω σε κανενός είδους συνομιλία μαζί τους, αφού δεν έχουν την ευθιξία να παραδεχτούνε κάποια πράγματα και αγνοούν επιδεικτικά το γεγονός της καταβολής τόσων χρημάτων από μέρους μου.

Όταν ασχολήθηκα από το καλοκαίρι με την ομάδα είχα σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ την κατάσταση και πίστευα στην άνοδο του ΑΟΤ, ξοδεύοντας ώρες από την επαγγελματική και οικογενειακή μου ζωή.

Πραγματικά τα χαρίζω στον σύλλογο και εύχομαι να βρούνε το κουράγιο, αυτοί που με απογοήτευσαν να πετύχουν τα αυτόνοητα.

Καλή συνέχεια
Παναγιώτης Μαντζανάς