Α.Ο. Βόνιτσας: Ανασκόπηση αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Μετά την απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ (ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2345), η φετινή αγωνιστική περίοδος έλαβε κι επίσημα τέλος για όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα του συλλόγου.
Σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα, η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της ουσιαστικά από τον πρώτο γύρο και πάλεψε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στα play-offs, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς.
Αυτό για το οποίο αισθανόμαστε δικαιωμένοι, είναι η οργάνωση των Ακαδημιών της ομάδας κι εφέτος. Πάνω από 120 παιδιά, στο σύνολό τους, αγόρια και κορίτσια, συμμετείχαν στις προπονήσεις των Ακαδημιών του συλλόγου και ευχόμαστε μια ανάλογη συμμετοχή και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Επίσης, για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ 2007, 25 παιδιά, τα οποία φέτος ξεκίνησαν την προσπάθειά τους αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις.
Λόγω της έξαρσης της πανδημίας του covid-19, δεν κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου καθώς επίσης και του Προμηθέα Πατρών.
Επιπλέον, λόγω της πρόωρης λήξης των προπονήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας, ΕΝΗΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι όσοι γονείς έχουν πληρώσει ετήσια συνδρομή, το αντίστοιχο αυτό πόσο ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Παρακαλούμε, όσοι οφείλουν συνδρομές μέχρι και το Φεβρουάριο 2020, να προβούν στην άμεση εξόφληση των υποχρεώσεών τους τηλεφωνώντας στα νούμερα 6981131708 και 6943968601.
Κλείνοντας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για την αμέριστη στήριξή του, τους χορηγούς μας, οι οποίοι, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας, ενώ τέλος ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών που εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση και το προπονητικό team του συλλόγου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΟΔΥ.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ.