Β. Ξανθόπουλος: «Όλα είναι καλά στην ομάδα»

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δε μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είχαμε κάποιες απουσίες το προηγούμενο διάστημα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Έδειξαν σοβαρότητα απέναντι σε μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Συγχαρητήρια και στα παιδιά αυτά. Υπάρχουν τιμωρίες από πέρυσι που πρέπει να καλύψουμε. Πιστεύω ότι μετά την 4η-5η αγωνιστική που θα έρθουν όλα τα παιδιά, θα είμαστε και σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η προσθήκη του Ιασωνίδη είναι ευχάριστη. Είναι ένας παίκτης που χρειαζόμαστε. Συνεχίζεται μη ξεχνάτε ο τραυματισμός του Τριάντου και δεν ξέρουμε πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος. Εγώ δε θέλω άλλες μεταγραφές. Θέλω να δουλέψουμε και να μπούμε σε καλούπια με αυτά τα παιδιά. Είναι σημαντικό που έχουμε μαζί μας στο γήπεδο τον κ. Τσόκο, η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία κάποιων παιδιών λόγω εργασίας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι ο 12ος παίκτης μας.

Όλα είναι καλά στην ομάδα.

Δεν ξέρουμε τις άλλες ομάδες και δε μπορούμε να μιλήσουμε για το αν είμαστε φαβορί στο πρωτάθλημα. Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως πάμε για πρωτάθλημα. Θα το διεκδικήσουμε”.