Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους παίκτες που ξεχώρισαν από τη 18η αγωνιστική.
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 16/02/2019
Γ΄ Εθνική: Η καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου
Συντάκτης: Sportime24
Προπονητής – Μπολάνο (ΑΕ Λευκίμμης): Νικητής στο ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό με 2-0.
Τερματοφύλακας – Παναγιωτίδης (Μακεδονικός Σιάτιστας): Κράτησε όρθια την ομάδα του μέσα στην Ηγουμενίτσα με αρκετές επεμβάσεις.
Αμυντικός – Λίμα (ΑΕ Λευκίμμης): Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι, σημειώνοντας και τα δύο γκολ.
Αμυντικός – Ζαγκουντίνος (Μ. Σιάτιστας): Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες.
Αμυντικός – Νάσιος (Σούλι Παραμυθιάς): Εξαιρετικό ματς ανασταλτικά, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν.
Αμυντικός – Ζδράβος (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Πολύ καλό ματς, παίρνοντας όλη την πλευρά πάνω-κάτω και βοηθώντας αμυντικά κι επιθετικά την ομάδα του.
Μέσος – Μυροματίδης (Μακεδονικός Φούφα): Στο 38′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 0-1.
Μέσος – Κυπτιου (ΑΕ Λευκίμμης): Πολύ καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ έβγαλε και την ασίστ στον Λίμα.
Μέσος – Κοιλιάρας (Κρόνος Αργυράδων): Στο 93′ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του κανοντας το 3-1.
Μέσος – Ελέζι (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Μπήκε αλλαγή στο 61′ και στο 88′ βρήκε δίχτυα… κλέβοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.
Επιθετικός – Κάνεφ (Κρόνος Αργυράδων): Στο 57′ έκανε το 2-1 με κεφαλιά.
Επιθετικός – Τσουμάνης (Σούλι Παραμυθιάς): Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπι.