Γ΄ Εθνική: Πιθανή αλλαγή δεδομένων! 10 όμιλοι των 12-14 ομάδων! Θα πέφτουν οι 5 τελευταίες!

Αλλαγή πλεύσης και σκηνικού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η διοργανώτρια, σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες, προσανατολίζεται να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εκεί που όλοι περίμεναν 9 ομίλους στην κατηγορία να γίνουν 10!

Οι πιέσεις αφόρητες από τις Ενώσεις που θέλουν να προωθήσουν τις δικές τους ομάδες και μπροστά στο φάσμα της Πανδημίας η ΕΠΟ είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει τον αρχικό της σχεδιασμό και να κάνει ένα πιο μικρό και ευέλικτο πρωτάθλημα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοργανώτρια θα αποφασίσει για ένα πρωτάθλημα με 10 ομίλους όπου σε κάθε όμιλο θα συμμετέχουν 12-14 ομάδες! Επίσης από κάθε όμιλο θα υποβιβάζονται 5 ομάδες και θα μένουν οι 7 πρώτες στην βαθμολογία. Όσον αφορά τους πρωταθλητές, αυτοί θα ανεβαίνουν κατηγορία με την διαδικασία των μπαράζ 5+5.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την Πελοπόννησο πιθανόν να υπάρξουν 2 όμιλοι των 12 ομάδων. Στον ένα όμιλο θα είναι οι νησιώτικές ομάδες Κεφαλλονιά+Ζάκυνθος (4), Αχαϊα (4), Ηλεία (2) και Αρκαδία (2). Στον άλλο όμιλο πιθανολογείται ότι θα είναι από Μεσσηνία (2), Λακωνία (3), Κορινθία (1), Αργολίδα (3) και πολύ πιθανόν ομάδες της Ανατολικής Αττικής (4).

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 19 Αυγούστου, τότε που η ΕΕ της ΕΠΟ θα πάρει τις καθοριστικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.

πηγή: ioniansports.gr