Γιούχτας – Αιολικός 2-0: Κέρδισε το χειροκρότημα αλλά όχι την άνοδο η ομάδα των Αρχανών!

Έχοντας επιθετικό μονόλογο ο Γιούχτας επικράτησε με 2-0 του Αιολικού, ωστόσο δεν ήταν αρκετό το «τρίποντο» για τους παίκτες του Νίκου Σουργιά, χάνοντας την άνοδο στην Super League 2 λόγω του αποτελέσματος του άλλου αγώνα στην Θεσσαλονίκη (1-1), όπου το τέταρτο εισιτήριο ανόδου κέρδισε ο Τηλυκράτης Λευκάδας!

Οι Αρχανιώτες κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε όλη την διαδικασία των μπαράζ ανόδου, ωστόσο στο τέλος είδαν τους κόπους τους να μην ανταμείβονται, κάνοντας μόλις δυο νίκες μαζί με την σημερινή!

Στο σημερινό παιχνίδι οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους και να κερδίσουν το ματς, κάτι που κατάφεραν, ωστόσο το 1-1 ανάμεσα σε Καμπανιακό και Τηλυκράτη, έδωσε την άνοδο στην ομάδα της Λευκάδας.

Στο 36′ ο Τζανής με απίθανο γκολ άνοιξε το σκορ για τον Γιούχτα, ενώ στο 72′ ο Βρεττός ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 2-0. Ο κόσμος που βρέθηκε στις Αρχάνες μετά το τελικό σφύριγμα χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών, αναγνωρίζοντας ότι «ίδρωσαν» και έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να κυνηγήσουν το όνειρο!

Οι φάσεις του αγώνα:

1′ Μεγάλη ευκαιρία που χάνεται με το καλημέρα για τον Γιούχτα με τον Δωματά να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του Αιολικού να αποκρούει με τα πόδια?
4′ Σουτ από τον Βρεττό από καλή θέση, ψηλά άουτ η μπάλα
6′ Ανεπανάληπτη ευκαιρία που χάνεται για τον Γιούχτα, ο Ροβίθης από θέση τετ-α-τετ επιλέγει να πασάρει στον Γκίνη αντί να σουτάρει και οι αμυντικοί του Αιολικού απομακρύνουν
11′ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ποτουριδη η μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριου και εξω
18′ Κεφαλιά του Ροβίθη μετά από πλάγιο του Γελαδάρη πάνω από τα δοκάρια
21′ πάσα Δωματά στον ελεύθερο Βρεττό εκείνος σουτάρει πάνω στα σώματα
27 ωραία συνεργασία των παικτών του Γιούχτα και σουτ του Δωματά, δίπλα από το δοκάρι, άουτ!
30′ Σουτ του Τζανή, η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον τερματοφύλακα του Αιολικού αλλά δεν αιφνιδιάζεται και μαζεύει εύκολα
36′ ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΓΙΟΥΧΤΑ!!!! Απίθανο γκολ από τον Τζανή! Από εκτέλεση κόρνερ του Βρεττού, ο έμπειρος στόπερ του Γιούχτα με ένα φανταστικό άπιαστο σουτ στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα, 1-0!
45′ Σέντρα από τον Βρεττό κεφαλιά του Δωματά άουτ η μπάλα
47′ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 από τον Δασκαλάκη τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί και παίρνουν το φάουλ στην κόντρα
72′ ΓΚΟΟΟΛ για τον Γιούχτα! Ο Βρεττός είναι ο σκόρερ! Από πάσα του Δασκαλάκη, ο Βρεττός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0

 

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Τζανής, Κοντογιάννης, Δωματάς (70′ Στακάκης), Βρεττός, Ροβίθης (46′ Αζίζι), Κορνηλάκης, Γκίνη (46′ Δασκαλάκης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιτάτζιης, Μωραΐτης (56′ Μαριόλας), Παστρικός (68′ Λέλος), Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Αννιτσάκης, Αντωνίου (56′ Μπαλωμένος), Στεφάνοβιτς, Άνθης, Μουκίδης (68′ Παστρικός), Κανελλόπουλος

πηγή: primesport.gr