Γ. Γραμματικόπουλος: Στο τέλος θα χαμογελάσουμε

Για τους στόχους του Ναυπακτιακού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γραμματικόπουλος, στο liganews.gr

O ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, αλλά και στον 3ο όμιλο, τονίζοντας: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ ανταγωνιστικό, με παίχτες που έχουν μεγάλες παραστάσεις, καθώς επίσης και ομάδες με μεγάλα ονόματα που έχουν τη δίκη τους ιστορία. Όσο για τον 3ο όμιλο που αγωνίζομαι φέτος, είναι αρκετά ανταγωνιστικός και έχει τη δίκη του δυσκολία».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας του: «Οι στόχοι της ομάδας μου είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί. Ήμασταν άτυχοι σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχουν και οι αντίπαλοι.

Για τους στόχους του: «Οι φιλοδοξίες μου για φέτος είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στην ομαδα και να κάνω σε προσωπικό επίπεδο ό,τι καλύτερο μπορώ, δηλαδή να βάλω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ».

Τέλος, για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός. Ακολουθούν την ομάδα παντού. Να ξέρουν ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να παει η ομάδα στη Β εθνική. Καλές γιορτές με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο».