Γ’ Εθνική: Η πρώτη σέντρα και οι εκκρεμότητες

Μετ’ εμποδίων ξεκινά η δράση στη Γ’ Εθνική την Κυριακή (11/10). Οι εκκρεμότητες και το live streaming.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, το οποίο θα ξεκινήσει, κατά… 70%, την Κυριακή (11/10). Η δράση θα αρχίσει σε επτά από τους δέκα ομίλους, καθώς στους άλλους τρεις θα γίνει εκ νέου κλήρωση, μετά την τοποθέτηση των Πανιωνίου, Πλατανιά και Κέρκυρας στην κατηγορία.

Οι τελικές αποφάσεις για τις τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική θα ληφθούν την Πέμπτη (8/10), οπότε και συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Εκεί θα εγκριθεί η συμμετοχή των Πανιωνίου, Πλατανιά και Κέρκυρας και την επόμενη μέρα, αναμένεται να διενεργηθεί εκ νέου η κλήρωση στους ομίλους 5,6 και 10. Η σέντρα σε αυτούς τους ομίλους θα καθυστερήσει κατά μια εβδομάδα και θα γίνει στις 18/11.

Παράλληλα, από την ΕΕ θα εγκριθεί και η συμπληρωματική προκήρυξη στη Γ’ Εθνική, αναφορικά με τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων.

Όσον αφορά την κλήρωση στους τρεις ομίλους, η οποία θα οριστεί για την Παρασκευή (9/10) μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, είναι αμφίβολο εάν θα μεταδοθεί μέσω live streaming, όπως είχε γίνει στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής. Κι αυτό γιατί στην Ομοσπονδία δεν προλαβαίνουν να κάνουν τον απαιτούμενο διαγωνισμό για τη μετάδοση. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη.

πηγή: mikriliga.com