Γ’ Εθνική: Σήμερα η απόφαση για τους ομίλους

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φαίνεται πως έχει ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για διενέργεια κλήρωσης αύριο (8/10) το πρωί (11:00), σε συνδυασμό με την πρόθεση των αξιωματούχων της Επιτροπής Διοργανώσεων να φέρουν τις ομάδες στα γήπεδα την επόμενη Κυριακή (17/10), οδηγούν στο συμπέρασμα πως, πλέον, καμία κωλυσιεργία στη Super League 2 δεν πρόκειται να αλλάξει τον προγραμματισμό στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Άλλωστε, υψηλά ιστάμενοι στα γραφεία του Πάρκου Γουδή εκτιμούν πως οι εξελίξεις των προηγούμενων ημερών στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορίας της χώρας και οι ενδεχόμενες ανατροπές στον σχεδιασμό, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τα δρώμενα στη Γ’ Εθνική.

Κατά συνέπεια, σήμερα (7/10) στις 5 μ.μ., η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει, σύμφωνα και με την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, σχετικά με το τελικό πλάνο των επτά ομίλων της Κατηγορίας, βάσει του οποίου θα γίνει αύριο η διαδικασία της κλήρωσης για τη συγκρότηση των επιμέρους προγραμμάτων.

Μέχρι στιγμής οι διαρροές σχετικά με τον διαχωρισμό των ομάδων είναι ελάχιστες, ωστόσο την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο καταρτισμός συνοδεύτηκε από μία σειρά μετατοπίσεων.

πηγή: sportcyclades.gr