Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ήττα με 2-0 από την Ανατολή

Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής ο ΠΑΣ Πρέβεζα γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στα Γιάννενα από τον ΑΟ Ανατολής.

 

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 7΄για την Ανατολή με τον Νούγια να κάνει τη σέντρα ο Σκανδάλης έκανε το μονοκόμματο σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ιωαννίδη. Την ίδια τύχη είχε στο 17΄από πλευράς Πρέβεζας ένα σουτ του Τσολακίδη που μπλόκαρε ο Γκάρας.

Οι φιλοξενούμενοι στο 33’ απείλησαν με τον Τσολακίδη να εκτελεί κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι ο Καρακόλιας έκανε την κεφαλιά όμως αυτή κατέληξε άουτ.

Η Ανατολή κέρδισε πέναλτι στο 40’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμβραίζογλου η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Βασσάρα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Νάσιος στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανατολή στο 48’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γρηγοριάδη να εκτελεί φάουλ ο Κλιτσινάρης αφύλακτος μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Το γκολ για τους «Πόντιους» ήρθε στο 63’ με τον Εμβραίζογλου να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Φοβερό σουτ του Εμβραίζογλου στο 68’απέκρουσε με υπερένταση ο Ιωαννίδης.

Η Ανατολή «κλείδωσε» τη νίκη στο 70’ με τον Γρηγοριάδη να κάνει τη σέντρα και ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 80’ με τον Παπαδόπουλο να κάνει το σουτ και τον Γκάρα να αποκρούει σε κόρνερ.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Φερεντίνος.

Διαιτησία: Τσέτσιλας (Στεφούλης-Φαλτάκας) Γρεβενών.

Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας (91’ Κίτσος), Γρηγοριάδης, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Μαλλάτος, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (81’ Δήμος), Νούγιας (83’Πολυχρόνης), Τσουμάνης, Φωλίνας (90’ Γκούμας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μάκης Δήμας): Ιωαννίδης, Κουτσουμπέλας (80’ Κωτσοβός), Λεόπουλος, Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνη, Φερεντίνος, Βασσάρας (64’ Σακκάς), Καρακούτης, Τσολακίδης (42’ Λαζανάς), Παπαδόπουλος.