Δηλώσεις Ζαβιτσάνου-Τελίδου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O νοκ-άουτ αγώνας για την Β΄Φάση του Κυπέλλου έχει προφανώς ως φαβορί τις ερυθρόλευκες που έρχονται στην πόλη μας για να ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδας. Τα κορίτσια της τρίτης στο περσινό Κύπελλο Νίκης Λευκάδας έχουν ως κίνητρο να φανούν ανταγωνιστικές, να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει του πρωταθλήματος και να ευχαριστήσουν τον κόσμο της Λευκάδας που θα έρθει στο γήπεδο για να τις στηρίξει.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας και ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 5 Ευρώ στο Κομμωτήριο Αγνή, στo κατάστημα ACS Courier Σ. Σκιαδαρέσης και στο Dolce Cafe.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το δώρο της λαχειοφόρου μας που είναι ένα ταξίδι στην Κεφαλλονιά με δύο διανυκτερεύσεις και δωρεάν τα έξοδα μετακίνησης.

Δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό έκαναν ο β΄προπονητής κ. Θωμάς Ζαβιτσάνος και η αρχηγός Δήμητρα Τελίδου.

Θωμάς Ζαβιτσάνος: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης, όμως εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δήμητρα Τελίδου: «Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας την Παρασκευή. Είχαμε μια πολύ δύσκολη κλήρωση καθώς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της χώρας, η οποία έχει ρόστερ ευρωπαϊκών δυνατοτήτων. Εμείς στην ουσία βρισκόμαστε ακόμα στην φάση της προετοιμασίας, ήρθε πριν λίγες ημέρες και η τρίτη μας ξένη (σ.σ. Ντάναμ) και προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό και να είμαστε ανταγωνιστικοί».