Δηλώσεις Τάσου Νταλάκα για προετοιμασία, φιλικά, κλήρωση πρωταθλήματος

Όσα δήλωσε στο sportime24.gr προπονητής της Αναγέννησης Άρτας για την προετοιμασία, τα φιλικά και την κλήρωση του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, κάτι το οποίο εμείς στην προετοιμασία το έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα πάρα πολύ ακριβά με τρεις τραυματισμούς βασικών παικτών.

Φιλικά γίνονται για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού και για να δοκιμάσουμε  κάποια σχήματα , να πάρουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια για να είναι έτοιμοι στην έναρξη. Μέσα από αυτά είδαμε και τα λάθη γιατί δουλεύοντας δεν μπορεί να μην κάνεις λάθη και να τα διορθώσουμε.

Το ότι αργεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την μία πλευρά εμάς μας ευνοεί γιατί θα μπορέσουν να αποθεραπευτούν οι δύο από τους τρεις τραυματίες μας. Αλλά αυτό με τις παρατάσεις στην έναρξη δεν επιτρέπει στις ομάδες να δουλέψουν σωστά γιατί ξεκινήσαμε να είμαστε έτοιμοι για τις 20 Σεπτεμβρίου μετά στις 27 τώρα στις 11 Οκτωβρίου, κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και να το δουν κάπως διαφορετικά. Δεν μπορούν οι ομάδες να βρουν ρυθμό.