Δημήτρης Μαγκαφίνης: Δεν υπάρχουν εύκολα ματς

Ελάχιστες ημέρες απέμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατά την διάρκεια της οποίας ο Τηλυκράτης θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Ανατολής.

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Η ομάδα της Λευκάδας που κουβαλάει τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας και του Σούπερ Καπ, θα μπει στην διοργάνωση του πρωταθλήματος που αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για κάθε ομάδα, με αισιοδοξία, ελπίδα και όνειρα.

“Ελπίζω να εμφανιστούμε όπως πρέπει, αφού αναφέρω πως γνωρίζουμε τις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα” τόνισε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που πρόσφατα είδε δια ζώσης την γιαννιώτικη ομάδα παίρνοντας έτσι μια γεύση από τον τρόπο παιχνιδιού της.

Ο Τηλυκράτης που θα μπει στη νέα σεζόν έχοντας υψηλές βλέψεις, καλείται να απομακρύνει από πάνω του την απελπισία που τον κυρίευσε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς μια νέα απώλεια (αυτή την φορά βαθμών) θα κλονίσει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. “Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιχνίδι πρεμιέρας και απέναντι σε αντίπαλο που έχει άγνοια κινδύνου” υποστήριξε ο προπονητής του Τηλυκράτη που ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι κάθε ματς είναι διαφορετικό από το προηγούμενο και το επόμενο και ότι όλες οι ομάδες αξίζουν της μέγιστης προσοχής.