Δημητρίου: «Μας επηρέασαν οι απoυσίες – Μόνο νίκη με Τηλυκράτη»

Οι απώλειες που είχε η ομάδα μετά το παιχνίδι με την Καβάλα επηρέασαν στην εξέλιξη του αγώνα με τον Βόλο τόνισε στις δηλώσεις του ο Παύλος Δημητρίου που υπογράμμισε ότι το εντός έδρας παιχνίδι με Τηλυκράτη Λευκάδας είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι σε αυτά τα μπαράζ ανόδου. Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική και εξαιρετική ομάδα. Στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα της και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Το πρώτο ως ένα βαθμό το καταφέραμε, στο δεύτερο όμως δεν πήγαμε καλά. Ήμασταν κακοί στο επιθετικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε 1-2 ευκαιρίες αλλά η τελική πάσα δεν ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αλλά στο δημιουργικό κομμάτι μας επηρέασε η απώλεια τεσσάρων παικτών στο παιχνίδι με την Καβάλα. Χάσαμε δίκαια. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ν.Π.Σ. Βόλο για την νίκη του, για την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις κι όλα όσα είδα εδώ. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που σε διάστημα λίγων ημερών έδωσαν δύο δύσκολα παιχνίδια».

Για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ο Παύλος Δημητρίου είπε: «Πριν από το σημερινό παιχνίδι ξέραμε ότι πιο σημαντικό είναι αυτό της Τετάρτης που αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στα μπαράζ πρέπει να το κερδίσουμε. Με αυτό το πρέπει τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Θέλω να πιστεύω ότι με την επιστροφή των δύο τραυματιών θα κερδίσουμε».

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

  • photo: intime.gr