Δικαιώθηκε από την Π.Ε. της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Δεκτή έκανε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας την ένσταση του Εθνικού Φιλιππιάδας κατά του Αμβρακικού Βόνιτσας, για τον αγώνα Κυπέλλου της β’ φάσης.

Έτσι το ματς το παίρνει με 3-0 ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο οποίος μάλιστα με αυτό τον τρόπο παίρνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Επίσης, Αφαιρούνται από τον Αμβρακικό Βόνιτσας τρεις  (3) Βαθμοί από το Βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος Πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:

ΘΕΜΑ 3ο: Εκδίκαση Ένστασης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή κάνει δεκτή την ΕΝΣΤΑΣΗ του Σωματείου «ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ», για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας «ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ»  στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, Β’ Φάση «ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ» την Τετάρτη 10/11/2021. (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Κ.Α.Π.) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, Άρθρο 23,24,44 )

  • Σύμφωνα με το άρθρο 23 του Κ.Α.Π., ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ αυτόν στο αντίπαλο Σωματείο «ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ» με τρία(3) τέρματα υπέρ και μηδέν(0) κατά.
  • Αφαιρούνται από την υπαίτια ομάδα «ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ» τρεις(3) Βαθμοί από το Βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος Πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.