Διπλή ενίσχυση ο Θεσπρωτός

Στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών προέβη ο κιτρινόμαυρος σύλλογος της Ηγουμενίτσας λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Πρόκειται για τα αδέλφια Ηλία και Δημήτρη Κλαφούντζο με καταγωγή από την Λάρισα.
Ο Ηλίας είναι 19χρονος αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ ενω ο Δημήτρης ειναι 16χρονος χαφ. Ξεκίνησαν και οι δύο από τις ακαδημίες της Α.Ε.Λ. συνέχισαν στις ακαδημίες της Νίκης Μιχαήλ και μετά χώρισαν οι δρόμοι τους.

Ο μεγάλος αδελφός πήγε στον Ηρακλή και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια. Στην συνέχεια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κηφησιά (Γ΄Εθνική)  και  φέτος πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας όπου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια πάρα μόνο σε φιλικά (λόγω μη αδειοδότησης της ομάδας). Έτσι αποφάσισε να φύγει και να έρθει στο Θεσπρωτό όπου συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση.
Ο Δημήτρης αγωνίστηκε έναν χρόνο στην Κ15 του ΠΑΟΚ στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και φέτος ξεκίνησε με την ομάδα του Λεωνιδίου (Γ΄Εθνική ) έχοντας 6 συμμετοχές (4 στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο).

Στο theball.gr μίλησε ο Ηλίας Κλαφούντζος. Διαβάστε τι μας ανέφερε:
“Δεν έμεινα στην Καρδίτσα γιατί ήθελα να πάω σε μια ομάδα για να παίζω παιχνίδια. Ήρθα στον Θεσπρωτό και μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης όπου ήταν κύριοι σε όλα τα θέματα, συμφωνήσαμε. Επέλεξα να έρθω στον Θεσπρωτό γιατί είναι μια υγιείς ομάδα και έχει χρόνια στην Γ΄Εθνική. Θα προσπαθήσουμε και εγώ και ο αδελφός μου να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

 πηγή: theball.gr