Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕ Λευκίομμης!

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕ Λευκίμμης καθώς υπέγραψαν στην ομάδα της Κέρκυρας οι Βάτζιος και Αρμενιάκος.  

Οι ανακοινώσεις:

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΤΖΙΟ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΟ ΑΝΟΙΞΗ..!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ..!!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

 

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟ. Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΑΜ..!!
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…
** Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΩΣΤΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ..!!