Διπλό (1-2) στο Νυδρί ο Πανλευκάδιος

Ο Πανλευκάδιος, ήταν ο νικητής του Λευκαδίτικου ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους με ένα 5λεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν και να φτάνουν στη μείωση του σκορ στο 90΄.

Ήταν ένα παιχνίδι που μέχρι τη στιγμή που σημειώθηκε το πρώτο γκολ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ένα παιχνίδι με πολύ υπομονή και με της δύο ομάδες να είναι κυρίως προσεκτικές με την μία να φοβάται την άλλη, χωρίς πολλές φάσεις και που φαίνονταν ότι θα κριθεί στο γκολ. Τελικά, ότι δεν είδαμε σε 1 ώρα παιχνιδιού, έγινε το τελευταίο μισάωρο που σημειώθηκαν τρία γκολ.

Στα πρώτα 45 λεπτά, τόσο το σύνολο του Χρήστου Βάννα, όσο και αυτό του Γιώργου Κατηφόρη δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικοί, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, και δύο σουτ των φιλοξενουμένων στο 38΄ και 43΄ με Κοντογιώργη και Κόκκαλη, ενώ το Νυδρί είχε ένα σουτ στις αρχές του παιχνιδιού, στο 10΄ με τον Βρεττό.

Η επανάληψη,  ξεκίνησε όπως κύλησε και το πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν μια καλή στιγμή σε σουτ του Νάστου για τους γηπεδούχους στο 52΄με τον τερματοφύλακα του Πανλευκάδιου να κάνει διπλή προσπάθεια να μαζέψει την μπάλα. Όμως μέχρι το 59΄ όλες οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.

Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τσιάβο, όταν πλάσαρε ιδανικά τον Πολίτη σε τετ α τετ στο 59΄(0-1) και λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62΄ ο Κουμπής εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και με προβολή, έδωσε στην ομάδα του διαφορά δύο τερμάτων(0-2), ένα σημαντικό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, που έδειχναν να πατάνε καλύτερα σε εκείνο το σημείο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία του 0-2, όμως δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο πέραν της μείωσης του σκορ στο 90΄ με τον Γαζή Σάββα για το 1-2, καθώς οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν πολύ καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτητής| Πάτσης – Βοηθοί| Παππάς – Παναγιώτου

Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας)| Πολίτης, Ρεκατσίνας, Θειακός, Καταγής, Rrapaj(70΄ Καρτάνος Ι.), Βάννας, Γαζής Ν., Βρεττός(Ζάτσε), Γαζής Σαβ., Καρελής(75΄ Σκέμπης), Νάστος Ν.(70΄ Βουλγαρίδης)

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης)| Κοντογιώργης Ι-Γ, Μανωλίτσης(80΄ Κούτσικος), Σουλιώτης, Νάστος Σ., Κερασοβίτης, Μπάλι, Τσιάβος(80΄ Φιλίππου), Μεϊντάνης, Κόκκαλης(85΄ Θεοχάρης), Κουμπής, Κοντογιώργης Δ-Φ(88΄ Sula)