Δολοφονία Άλκη: Το συγκλονιστικό πανό με τον Τίτορμο επιστρέφει στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός – Άρης

Ο Παναιτωλικός με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το υπέροχο πανό που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον Τίτορμο και τον άψυχο Άλκη επιστρέφει συμβολικά στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Άρη στο Αγρίνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και στο γήπεδο του Αγρινίου θα βρεθούν τα μέλη της Δομής “Εις το Όνομα του Άλκη”, η οποία δίνει μάχη για την πάταξη της βίας στον αθλητισμό στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Τα μέλη της Δομής θα φέρουν μαζί τους το πανό με τον Τίτορμο να κρατά το άψυχο σώμα του Άλκη. Μάλιστα το πανό θα αναρτηθεί στο ίδιο σημείο που είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Με αυτή την κίνηση θέλουν να στείλουν ένα ισχυρότατο μήνυμα κατά της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

“Η Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!

Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδό μας και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!”.