Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-3

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ΑΕ Καραϊσκάκης μέσα στην Δράμα και με δέκα παίκτες επικράτησε της Δόξας σε ένα ματς… διαφήμιση με 2-3.

photo: intime.gr

Ο Ψιάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 38′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρτινούς, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 22′ ξανά σε στημένο.

Στο 45′ ο Χατζηστραβός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενουμένους. Έφυγε σε τετ-α-τετ, πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Δόξα ανέβηκε αισθητά. Στο 60′ ισοφάρισε με τον Ιωαννίδη με κοντινό πλασέ. Αλλά η ΑΕΚ με τον Κυβελίδη τέσσερα λεπτά αργότερα να περνά τον Μαρκοπουλιώτη και να πλασάρει τον Μέλκα, πήρε ξανά το προβάδισμα. Η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και στο 68′ έκανε το 2-2 με πέναλτι του Ιωαννίδη, φάση στην οποία ο διαιτητής Ζαμπαλάς απέβαλε τον Καραγιαννίδη.

Ο Χατζηστραβός στο 78′ πήρε το.. αίμα του πίσω για την ευκαιρία που έχασε στο α’ μέρος και με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Κυβελίδη χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Αποστολίδης, Αργυρόπουλος (77′ Παρασκευάς), Καψάλης, Κόντος, Κουκόλης (16′ λ.τρ. Μαρκοπουλιώτης), Κρητικός, Παπαργυρίου, Πλέγας (46′ Ρόβας), Σιώπης & Ιωαννίδης

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε, Παπανίκου, Τσούτσης & Κυβελίδης (83′ Κούστα)

πηγή: liganews.gr