Δύσκολη νίκη της Α. Δ. Ιωαννίνων 2-1 τη Λευκάδα (video)

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της αντίστοιχης της Λευκάδας και τώρα θα πάει την επόμενη Τετάρτη στα Τρίκαλα και σε περίπτωση που πάρει θετικό αποτέλεσμα ή ακόμη και να ηττηθεί με λιγότερα από τρία γκολ θα περάσει στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 12’ ο Κοντάκος έκανε το σουτ με τον Μόσχο να αποκρούει τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Γιαννιώτες και στο 24’ ο Ντόντης με σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή «κρέμασε»” τον Κατσίλα κάνοντας το 0-1.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Α.Δ.Ιωαννίνων και στο 29’ ο Τσακανίκας βρήκε τον Οικονόμου και αυτός με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ζάψα, το εκτέλεσε ο Ντούκας με τον Μόσχο να αποκρούει σωτήρια.

Το 2-1 για την Α.Δ.Ιωαννίνων ήρθε στο 42’ με σουτ του Τσουμέτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λευκάδα ήταν αυτοί που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 60’ έχασε την ευκαιρία για τα 2-2 όταν ο Ντόντης έκανε το σουτ και ο Κατσίλας απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 63’ σουτ του Οικονόμου απέκρουσε τη μπάλα ο Μόσχος.

Στο 68’ κεφαλιά του Χρυσοβιτσάνου μπλοκάρει τη μπάλα ο Κατσίλας.

Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κατηφόρης έκανε το σουτ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κατσίλα.

Διαιτησία: Ντάρας (Σιώμος-Πασιάς).

Α.Δ.Ιωαννίνων: Κατσίλας, Τσακανίκας, Κοντάκος (81’ Τσιούτσιος-92’ Μάγκος), Τσουμέτης, Οικονόμου (83’ Λαμπρίτσος), Σκλιβανίτης, Νικολάου (58’ Ντόβας), Αργύρης, Ντούκας, Κοζανίτης, Τσώτος.

Α.Δ.Λευκάδας: Μόσχος, Γιουρέλης, Ζάψας (46’ Μπουμπούλας), Κατηφόρης, Χαγιάννης (83’ Κίτσος), Ντόντης, Χρυσός, Φουντόπουλος, Γρίβας, Χρυσοβιτσάνος, Σουνδιάς (80’ Τσολάκος)

πηγή: passports.gr