Εθνικός Σκουλικάδου – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Εθνικός Σκουλικάδου νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Άρτας για την 17η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Στ. Καραμαλίκη προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Νακαγιάμα που έδωσε το πρώτο του ματς με τον σύλλογο και άφησε άριστες εντυπώσεις με την πολύ καλή απόδοση του.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορερ και στο δεύτερο ημίχρονο αν και πιέστηκαν αρχικά από την Αναγέννηση Άρτας είχαν σπουδαία στιγμή στο 71′ με τον Τσίνα αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Τελικά στο 78′ σε φάση μέσα στην περιοχή ο Μαρούδας ευνοήθηκε από τις κόντρες και εκτέλεσε για το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ζακυνθινό φορ να έχει ευκαιρία και στο 81′ με κόντρα να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στο 67′ μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγώνα ο Κακολύρης που τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα, ο οποίος μάλιστα αντικαταστάθηκε και αυτός στο 83′ λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Καραμαλίκης Στ.): Χατζηλάρι, Τσουκαλάς, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Κακολύρης Α. (67′ λ.τρ. Τραγούδας), Μπλάτζιος, Μαρούδας, Περιστέρης (63′ Τσίνα), Νακαγιάμα (88′ Αγαλιώτης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ:Μπαλαούρας (83′ λ.τρ. Μαλιζόγλου), Βασίλας (83′ Μπόκος), Κατσιγιάννης (55′ Χεμπέγια), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Μπότσαρης, Κραμπής, Παπαδόπουλος (79′ Μιχάλης Α.), Αναστασιάδης, Παπακίτσος Α. ( 55′ Παπακίτσος Δ.)
πηγή: imerazante.gr