Εθνικός Φιλιππιάδας – Αμβρακικός Βόνιτσας 0-1: Με σκόρερ τον Τσιούνη

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Θεσπρωτικό ο Αμβρακικός Βόνιτσας ο οποίος σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο 89ο λεπτό,  επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο με τον Αμβρακικό Βόνιτσας να χάνει πέναλτι στο 45ο λεπτό, όταν ο Τσιούνης από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βαρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με τους Μπότσαρη και Τσιάπι με τον Τρανουλίδη να κρατάει το μηδέν.

Στο 89ο λεπτό ο Τσιούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Μετά την επίτευξη του γκολ υπήρξε ένταση και οι Μπαλάφας και Κονιδάρης είδαν την κόκκινη κάρτα του Γιώργου Φίτσα.

Την κόκκινη κάρτα είδε και ο Κώστας Λύτος του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και ο Αμβρακικός Βόνιτσας διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο Απόλλων Πάργας, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη των Play Off.

Διαιτητής: Φίτσας Γ.

Βοηθοί: Τσόγκας – Νάστος

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Μαρκόπουλος, Ιωάννου (69′ Κίτσιος Χ.) , Μπέζεβεγκης (74′ Τσιάπι), Παπαρούνης, Δήμος (85′ Γιάννος), Νίκου, Μπότσαρης, Λύτος, Παππάς, Κίτσιος Γ.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Χαλκιόπουλος, Καταγής Λ., Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Μπαρλαγιάννης, Βρεττός, Τσιούνης, Καλογερής, Μπούζι (66′ Κούτσικος).