Εθνικός Φιλιππιάδας: Διαμαρτυρία του για τον ορισμό του αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου

Η Διοίκηση του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας εξέφρασε δημόσια την αντίδρασή της για το γεγονός ότι ορίστηκε ο αγώνας με τον Θρίαμβο Λούρου την Δευτέρα.

Ειδικότερα η ανακοίνωση – διαμαρτυρία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Το νέο ΔΣ του ΑΠΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ το οποίο προέκυψε μετά από εκλογές την 20/9/2023 κ με λήξη της θητείας την 20/9/2026 αφού διαδέχθηκε το υπηρεσιακό ΔΣ που είχε διοριστεί από το Πρωτοδικείο Άρτας από το 2018 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί για την περίεργη απόφαση της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ να ορίσει παιγνίδι της ομάδας μας Δευτέρα 4/12

Ζητούμε την αναβολή του αγώνα για 23/12 αφού δεν έχει ανακοινωθεί η έναρξη του Β γύρου η την 30/12

Δεν είναι εύκολη η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών αφού διαθέτουμε 8 μαθητές που σχολάνε στις 2 το μεσημέρι κ μετά ακολουθούν φροντιστήρια.

Επίσης 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονται μόνο ΣΚ λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων από άλλες πόλεις.

Ακόμη 6 ποδοσφαιριστές επαγγελματίες που δεν είναι εύκολο να απουσιάσουν από την δουλειά τους κ δεν μπορούμε να αντιδράσουμε στην απόφαση του κάθε εργοδότη. Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κι όχι για επαγγελματίες.

Καταθέτουμε επίσης τις παρακάτω απορίες

  1. Γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο ζευγάρι κ όχι κάποιο άλλο έστω κ με κλήρωση. Μάλιστα στο τηλ. από μέλος της ΕΠΣ ειπώθηκε σε μέλος του ΔΣ δε σας ρωτάω κιόλας απλά σας ενημερώνω. Ξέχασαν οι Κύριοι αυτοί ότι κατέχουν τις θέσεις αυτές γιατί υπάρχουν τα σωματεία κ είναι εκπρόσωποι τους. Ποιον θα ρωτήσουν. Είναι εκεί γιατί υπάρχουν τα σωματεία κ έχουν την υποχρέωση να ρωτάνε.
  2. Γιατί δεν κάλεσαν την συνδρομή από άλλη ΕΠΣ για διαιτητές όπως έκαναν πριν δυο χρόνια στο ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
  3. Γιατί δεν ορίστηκε έστω Κυριακή πρωί στις 12 π.χ. Και στις 3 να αγωνιστεί ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ή το ανάποδο αφού έχουμε την ίδια έδρα, με τους ίδιους διαιτητές, πράγμα που σε άλλες ΕΠΣ γίνεται.
  4. Πέρυσι αναβλήθηκαν 3 ολόκληρες αγωνιστικές γιατί κάποιες ομάδες παρουσίαζαν χαρτί διαρροής ρεύματος στα αποδυτήρια λες κ δεν μπορούσε να γίνουν οι αγώνες κατεβάζοντας τον γενικό κ. 3 το μεσημέρι. Η να όριζε έδρα διεξαγωγής αγώνα άλλο γήπεδο σύμφωνα με τον ΚΑΠ πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Ας απαντήσουν γιατί δεν το έκαναν.
  5. Πώς εξασφαλίζεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος όταν ένας αγωνίζεται Δευτέρα κ ο άλλος Σάββατο. Κ ο αντίπαλος θα αγωνιστεί Δευτέρα αλλά μπορεί να μην έχει τα ίδια δομικά προβλήματα με μας. Καθένας κοιτάει την ομάδα του. Ούτε Τετάρτη μπορούμε να αγωνιστούμε γιατί υπάρχουν τα ίδια προβλήματα. Συμμετέχουμε Τετάρτη στο κύπελλο αλλά είναι μια διοργάνωση που δεν μας ενδιαφέρει.

6.Σε δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣ μας είπε ότι ήθελαν σε αυτό το παιγνίδι λόγω της σημασίας του για το πλασάρισμα στην τετράδα των μπαράζ να ορίσουν αξιολογημένο διαιτητή. Είχαν αξιολογημένο διαιτητή τον οποίον τον όρισαν στο ματς ΠΑΣ Παλιάμπελα – Ερμής Καναλίου. Μάλιστα τον ίδιο διαιτητή τον όρισαν να διευθύνει το ματς της Δευτέρας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Περιμένουμε την απάντηση της ΕΠΣ για αναβολή αγώνα και θα καλέσουμε νέο ΔΣ για να καθορίσουμε την στάση μας. Επίσης στο προσεχές διάστημα θα καλέσουμε ΓΣ των μελών του Σωματείου για να εξετάσουμε την μελλοντική θέση μας γενικά απέναντι στην ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περίεργων αποφάσεων κ από την πλευρά μας δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ με αιτήματα κ προσπαθούμε μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Τέτοιου είδους αποφάσεις προκαλούν κ μας δείχνουν ότι δεν μας υπολογίζουν.

Μας έκαναν μια ωραία πάσα κ η μπάλα τώρα είναι στο γήπεδο το δικό μας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ