‘Εμειναν στο 0-0 Σκουφάς Κομποτίου και Μακεδονικός Φούφα

Ένας αγώνας, που αναγκαστικά οδηγήθηκε στην δύναμη, μιας και ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Άρτας, ήταν σε άθλια κατάσταση, έβγαλε ως κερδισμένο τον Σκουφά Κομποτίου… Πήρε έναν βαθμό, ο οποίος στην συνέχεια του πρωταθλήματος μπορεί ν’ αποδειχτεί πολύτιμος.

Με εμπειρία στην κατηγορία ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός Φούφας, ήθελε να ξεδιπλώσει την τακτική του, βασισμένη στην τακτική, αλλά δεν μπορούσε, σε σημείο που ο προπονητής του Ι. Κερλίδης, έκανε αναφορά στον δήμαρχο, για το αν είναι ικανοποιημένος, με την εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο της πόλης του…

Στο αγωνιστικό μέρος, δεν προέκυψαν οι φάσεις που θα συγκινούσαν τους ελάχιστους φιλάθλους, που βρέθηκαν πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας. Στα πρώρα 20 λεπτά το παιχνίδι, ήταν ισορροπημένο, με τις δυό ομάδες, να οδηγούν προοδευτικά το παιχνίδι στην δύναμη! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 28′ για να δούμε την πρώτη ευκαιρία… Ο Ματούλας, ελίχτηκε όμορφα έξω απ’ την περιοχή, για να βρεθεί μόνος του, να κάνει ένα ωραίο σουτ, που όμως πέρασε ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Παπαχρήστου… Αμέσως μετά (36΄)ο Σκουφάς βγήκε στην αντεπίθεση και μετά από ωραία μπαλιά του Παρρά, ο Νταλάκας έκανε ωραίο σουτ από πλάγια, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα απ’ το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Μ’ αυτές τις δυό φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, όπου ο Σκουφάς μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και στο 46′, ο Νταλάκας εκτέλεσε ωραίο φάουλ, απ’ το κέντρο του γηπέδου, γέμισε μέσα στην περιοχή, για να πάρει κεφαλιά ο Σταμούλης, για ν’ αποκρούσει εκπληκτικά ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά, υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Παππάς, για να τελειώσει έτσι η φάση..

Στο 58′ και νέα φάση με τον Νταλάκα από πλάγια, ο οποίος έκανε ωραία ενέργεια, για ν’ αποφύγει τον αντίπαλό του και έτσι επιχείρησε σέντρα – σουτ… Ο Παππάς μπήκε στην πορεία της φάσης, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.Στο 89΄ο προωθημένος Χριστογιάννης, ελίχθηκε κι έκανε ένα ωραίο σουτ, για να περάσει η μπάλα, λίγα εκατοστά απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Πολύ καλός ο διαιτητής Γ. Ρούσος – Μπεκερτζής, του Συνδέσμου Πρέβεζας – Λευκάδας, όπως επίσης και οι βοηθοί του Φραγκούλης και Τσόγκας.

 

 

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Χριστογιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης (85΄Τάσιος), Σταμούλης (70΄Παπαγιάννης), Νταλάκας, Παρράς (70′ Τσίρος).

 

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Ιωάννης Κερλίδης): Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (81′ Κεσκιλίδης), Χαρισιάδης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσότσος (17′ Τσικόπουλος), Δούφας (64΄ Κοπατσάρας), Gessocani, Τοπάλης, Ματούλας (60′ Φωτιάδης).

 

 

 

 πηγή+φωτο: epithesi.gr