Έμειναν στο 0-0 Τηλυκράτης και Απόλλων Ευπαλίου

Όλα παρέμειναν στο μηδέν για τον Τηλυκράτη και τον Απόλλων Ευπαλίου παρά τις αμέτρητες προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο Τηλυκράτης μετρά την δεύτερη ισοπαλία χωρίς γκολ, πράγμα που φέρνει στο φως το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί όμως η πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς έχει βελτιωθεί αρκετά  στην δημιουργία και στην κατοχή. Στο σημερινό παιχνίδι η απόδοση των παιχτών ήταν αρκετά ικανοποιητική κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τηλυκράτης κυρίαρχος του παιχνιδιού πίεζε αρκετά τον αντίπαλο χωρίς όμως να βρει την λύση στα τελευταία είκοσι μέτρα. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει μπροστά αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Τηλυκράτη δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντίπαλους. Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μαγκαφίνη ήρθε όταν ο Γεωργούσης με καλή ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κοντογεώργη.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο ανοιχτά με τους παίχτες Τηλυκράτη να ρισκάρουν περισσότερα για ένα γκολ που θα ξεμπλόκαρε το ματς. Στο 78′ λεπτό ο Κούσινετς στάθηκε άτυχος στην δυνατή κεφαλιά του που πέρασε ξυστά στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Μαγκαφίνη ο Τηλυκράτης δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμος βαθμούς που θα τον έφεραν στις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Διαιτητής: Καββαδίας Ν.

ΒοηθοίΣερίφης Α. – Σατκλίφ Σ.

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης):Καλαντζής, Μπελεβώνης (71′ Τσέλα), Καταγής Σ., Ζήσης, Χούσιντες, Τόσκα, Μαστραντωνάκης (82΄Αλομπισάτ), Κολοβός, Γεωργούσης(67΄ Φράγκος), Καταγής Γ., Τσόφλιος

Απόλλων Ευπαλίου (Γιώργος Μίχος): Κοντογεώργης, Ντερβίσι, Σμπόρας (81΄ Ράμπος), Κουσούλας, Φλέγγας(67΄Ευθυμόπουλος), Ζέρβας (79΄Δημητρόπουλος), Φλέγγας Δ., Ζαχαρόπουλος (56΄Ζέρβας Κ.), Ρουμπάτος, Παπανδρέου, Παναγιωτόπουλος

πηγή: lefkadapress.gr