Εντυπωσιακός Καμπανιακός, πλώρη για SL2

O Καμπανιακός επικράτησε με 3-1 της Κοζάνης στο γήπεδο της Χαλάστρας, για την 7η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη έφτασε τους δέκα βαθμούς, ενώ στους 9 έμεινε ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι γηπεδούχοι στο 21’ πήραν το προβάδισμα, όταν από ωραία κίνηση του Καραμπέλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Ξανθόπουλο και ο πρώτος με πλασέ έγραψε το 1-0. Ο Καμπανιακός στο 52’ έκανε το 2-0, όταν ο Σαρβανίδης με ωραία προσπάθεια, έδωσε τον Μάνιο, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μπίκο. Ο Σαρβανίδης στο 63’ σέρβιρε στον Ιγνατίδη, ο οποίος πέρασε τον Μπίκο και σε κενό τέρμα, έγραψε το 3-0. Ο Μπακάλης με γυριστό σουτ στο 73’ σημείωσε το 3-1.

Σκόρερ: Καράμπελας (21’), Μάνιος (52’), Ιγνατίδης (62’) – Μπακάλης (73’)

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος, Γιαννόπουλος, Ταΐρης, Καράμπελας, Ντόγος, Πόζογλου, Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης. Επαιξαν και οι Μάνιος, Σαπουντζής, Ρακαβίνας, Μαγκούτης και Βουτσκίδης.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Μπίκος, Παπανικολόπουλος, Λάμπογλου (63’ Μαραγκός), Γιαλαμίδης, Πάτας, Παπαδόπουλος (46′ Κανούλας), Μπίντσης (55′ λ.τ Αποστολίδης), Τσώτσος, Καραγιάννης, Παπαργυρίου (46′ Μπακάλης), Τσαπακίδης (34′ λ.τ Βοριαζίδης).

πηγή: liganews.gr