Εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση Άρτας, 1-2 από τον Διαγόρα Βραχνέικων

Την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Διαγόρα Βραχνέικων γνώρισε η Αναγέννηση Άρτας και είναι πλέον στο -5 από την σημερινή της αντίπαλο.

Η Αναγέννηση στο 5ο λεπτό είχε την πρώτη τελική στο ματς, με το σουτ του Μανιώτη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Μπακόλα, να προηγηθούν με τον Αποστολόπουλο. Η “Α” προσπάθησε να αντιδράσει, και στο 11ο λεπτό, ένα σουτ του Ντε Μόρα, έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπαρδάκη. Στο 24ο λεπτό, ο Μανιώτης σέντραρε, και ο Ντε Μόρα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η αρτινή ομάδα μπήκε ιδανικά στην επανάληψη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, με τον Παπακίτσο στο 47′. Ο Διαγόρας, κατάφερε άμεσα να ανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 52ο λεπτό, ο Σταυρόπουλος έκανε το γέμισμα στην περιοχή της Αναγέννησης, ο Καπετανάκης πήρε την κεφαλιά, και κρέμασε τον Μπακόλα, γράφοντας το 1-2 για την ομάδα του, πετυχαίνοντας ένα γκολ, που έμελλε να είναι αυτό που θα κρίνει το ματς.

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Μπακόλας, Μπόκος (46′ Τσελά – 51′ λ.τρ. Μυσιούδης), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης (38′ λ.τρ. Σχισμένος), Κωστάκης, Γούλας, Μανιώτης, Σκανδάλης, Ντε Μόρα, Μπότσαρης, Παπακίτσος Αλ. (61′ Αναστασιάδης)

Διαγόρας Βραχνεϊκων (Σπηλιόπουλος) : Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Σαρρής (31′ λ.τρ. Σκεπετάρης), Βλασόπουλος (78′ Καραμπούλης), Αποστολόπουλος (87′ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

πηγή: liganews.gr