Επέστρεψε στις νίκες ο Αμβρακικός Βόνιτσας, 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος τής Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΔΑΣ, επικράτησε με 3-0 του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στην Βονιτσα. 

Το παιχνίδι  ξεκίνησε με τους καλυτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Τσιούνη.

Στην συνέχεια ο ΕΘΝΙΚΟΣ προσπάθησε να πάρει τα η ία της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Τρανουλιδη.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 38ο λεπτό έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος όταν ο Καλογερης έφυγε στην πλάτη της αμυνας των φιλοξενουμεμων και με σέντρα ακριβειας βρήκε τον Μπούζι που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Και το δεύτερο ημίχρονο το οποίο διεξήχθη υπό το φως των προβολέων   ξεκίνησε με γκολ όταν ο Τσιουνης στο 54′ με κοντινό σουτ έπειτα από ασίστ του Φετση έκανε το 3-0.

Στο 70ο λεπτό αγώνας διακόπηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των κεραυνών για περίπου 20 λεπτά αλλά ξεκίνησε και πάλι μόλις μειώθηκε η ένταση της βροχής χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Λάζαρης – Παναγιώτου

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης, Φέτσης, Μπουρδούβαλης, Τσιούνης, Μπούζι, Καταγής Γ., Καλογερής, Καταγής Λ., Μπαρλαγιάννης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Μαρκόπουλος, Ιωάννου, Μπεζεβέγκης, Ruko, Τσιάπι, Δήμος, Νίκου, Μπότσαρης, Λύτος, Παπαρούνης.

πηγή: akarnanikanea.gr