Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, 3-1 τον Αίαντα Γαστούνης

Δεν είχε την αποτελεσματικότητα ο Αίας, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Διαβολίτσι, αν και είχε κάποιες στιγμές, έφτασε στην επίθεση με αξιώσεις, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν τα γκολ και έφτασαν σε ένα προβάδισμα με 2-0 πριν βγει το πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα ο Αίας να μην μπορέσει να αντιδράσει στη συνέχεια.

Ο Πάγια στο 25΄, έδωσε προβάδισα για την ομάδα της Μεσσηνίας, για να έρθει στο 38΄ο Πολ Γουέρε, να διπλασιάσει τα τέρματα των «Νερατζούρι». Ο Αίας, χωρίς επιλογές από τον πάγκο, με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο να προχωράει μόνο σε μια αλλαγή, στο 80΄με τον Καράμπελα αντί του Στανή, με τους Τσακοπιάκο, Ρίλντι και Σταθάτο απόντες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσει να αντιδράσει στο γήπεδο του Μελιγαλά. Στο δεύτερο μέρος και στο 53΄, ο Μουλιάτος σημείωσε και το τρίτο γκολ, με τον Αίαντα απλά να μειώσει σε 3-1 με τον Ρούνη στο 69΄και τίποτα παραπάνω.

Διαβολίτσι: Μπεσσής, Πιτσιλής, Θώδης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Δημητρίου, Στραβάκος, (77’ Κρεμμύδας), Μουλιάτος (77’Τσιγαρίδης), Γουερέ, Ηλιόπουλος, Πάγια.

Αίας: Λαδάς, Βατσής, Μπουρδέκας, Δούλος, Κατελούζος, Στανής (80’ Καράμπελας), Ρούνης, Φονσένκα, Βράπι, Ζοάο Κλαούντιο, Παπαχριστόπουλος.

πηγή: ilia.news