Επέστρεψε στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Κώστας Πάνος!

Σε άλλη μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας!

Οι κυανόλευκοι ενέταξαν στο ρόστερ τους τον αμυντικό Κώστα Πάνο!

Ο Κώστας Πάνος που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Ανατολή Ιωαννίνων, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Εθνικού Φιλιππιάδας και θα αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Α’ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Ο Κώστας Πάνος  έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες, τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Φιλιππιάδας:

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
Κι αυτή τη φορά με έναν παλιό μας γνώριμο,που “ακούει στο όνομα” Κώστας Πάνος!!!Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Κώστα,καθώς ήδη γνωρίζουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διακατέχουν αυτόν τον παίκτη!Ο Κώστας αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χάφ και κεντρικού αμυντικού και ξεχωρίζει πάντα με την επιβλητική του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους!Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ανταγωνιστικές ομάδες ( Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ,Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ,Α.Ε.Λ.,ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ,ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ) και οι πορείες του θεωρούνται άκρως επιτυχημένες.
Καλώς ορίζουμε λοιπόν τον Κώστα στη μεγάλη οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν,τόσο σε ατομικό,όσο και σε συλλογικό επίπεδο!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…!!!